Korsan oyun bitsin

Sizce Korsan Oyun Biter mi azalır mı artar mı

• 1.Biter

Oy: 2 3,2%
  • 2.Artar

Oy: 21 33,9%
  • 3.Azalır

Oy: 3 4,8%
  • 4. Yarı Artar

Oy: 4 6,5%
  • 5.Yarı Azalır

Oy: 4 6,5%
  • 6.Bitmez

Oy: 45 72,6%

• Oy verenlerin toplamı
    62
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel oyun yapan firma çok az. Çoğunun asıl amacı zevk verecek oyun yapmak yerine kolay para kazanma olmuş. Ayrıca oyunu para ile satmalarına rağmen oyun içinde yine parayla alınabilecek onlarca içerik bırakıyorlar. Bence günümüzde korsanın bu kadar çok olmasının sebebi biraz da oyun veya program yapımcılarının aç gözlülüğüne bağlı. Eskiden denuvo filan olmamasına rağmen başarılı oyunlar yine çok sayıda satıyordu. Korsan vardı ama durumu olan yine gidip CD alıyordu. Şimdi de durum çok farklı değil. Başarılı veya reklamı iyi yapılan oyunlar yine çok satıyor. Korsan olmasa da satış miktarının pek değişeceğini düşünmüyorum. Tek fark durumu olmayanın artık kolay kolay oyun oynayamayacak olması.

Ayrıca trojan veya hatalı olması siteden siteye değişir.

Arkadaşın galiba bölgesel fiyatlandırma yapmayan mega şirketlerden haberi yok, adam sana 700tl'ye oyun satıyor, 5000tl'ye program satıyor. İşin gereği bu programı almak istesen ne yapacaksın ? Oyun oynamak istersen kira paranı oyuna mı vereceksin yani ? En temel şeyler bile lüks olmuşken kimseyi umursamayan milyar dolarlar kaldıran şirketlerin bölgesel fiyatlandırmayı inatla yapmamasını destekliyorsan senin fikrinin benim gözümde hiçbir değeri yok. Ben çizim yapmak, müzik yapmak istesem bunlara harcamam gereken para binlerce belki de onbinlerce birim para olacak, başka bir ülkede doğsaydım bu belki bin birim bile olmayacaktı. Oturup saman gibi yaşayalım, zula oynayalım ve çizim, modelleme, müzik programı kullanmayalım. Çok haklısın.

Oyun fiyatları ortalama 400 lira olan bu devirde korsan oyunu bitiremezsiniz oyun fiyatları ne zaman ucuzlar ortalama 120 liraya almaya başlarız işte o zaman azalır

Ya abi oyun fiyatları bilgisayarda 200 TL 400TL oluyor ekonomi bu kadar berbat durumdayken kim alacak bu oyunları fiyatlar azalmadan korsan oyunculuk azalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…