İkisiyle de hiçbir şey yapamazsın.Hocam o daha da basit. Kredi kartı bilgileriniz ile TC numaranızı söyleyin ekleyeyim hemen.
İkisiyle de hiçbir şey yapamazsın.Hocam o daha da basit. Kredi kartı bilgileriniz ile TC numaranızı söyleyin ekleyeyim hemen.
Ne güzel oyun yapan firma çok az. Çoğunun asıl amacı zevk verecek oyun yapmak yerine kolay para kazanma olmuş. Ayrıca oyunu para ile satmalarına rağmen oyun içinde yine parayla alınabilecek onlarca içerik bırakıyorlar. Bence günümüzde korsanın bu kadar çok olmasının sebebi biraz da oyun veya program yapımcılarının aç gözlülüğüne bağlı. Eskiden denuvo filan olmamasına rağmen başarılı oyunlar yine çok sayıda satıyordu. Korsan vardı ama durumu olan yine gidip CD alıyordu. Şimdi de durum çok farklı değil. Başarılı veya reklamı iyi yapılan oyunlar yine çok satıyor. Korsan olmasa da satış miktarının pek değişeceğini düşünmüyorum. Tek fark durumu olmayanın artık kolay kolay oyun oynayamayacak olması.Arkadaşlar, biliyorsunuz ki crack korsan oyun diye bir şey var. Bitmesini istiyorum, adamlar ne güzel oyun yapıp siz bunu crack korsan kullanıyorsunuz ( korsan kullananlar için korsanı övmüyorum) Steam de ücretsiz oyunlar var. Onları oynayabilirsiniz ama bitmeyebilir sadece kullanmayı bırakalım ya trojan var ya hatalı çıkıyor oyun.
Bitemez.
Hocam şakasına demiştim ama bir gönderin de deneyeyim o zaman.İkisiyle de hiçbir şey yapamazsın.
Ne saçma bir konu yav![]()
R.I.P (!).FitGirl repack işini bıraktığını söyledi, size de bu davetinizden dolayı teşekkürlerini iletti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.