İnsanlar asgari ücretle (mesela ben) kıt kanaat geçindiği sürece bu böyle olacak. Önce alım gücümüz düzelsin.
Tamam, ama indirimlerde oldukça iyi fiyatlar çıkıyor karşımıza.
İnsanlar asgari ücretle (mesela ben) kıt kanaat geçindiği sürece bu böyle olacak. Önce alım gücümüz düzelsin.
Kafamı vuruyorum almadım 20 TL'ye diye. Keşke alsaydım. Şu anki fiyatı da hak ediyor ama yok işte elde avuçta.Epic'te 20 liraydı bir ara. Hala oynama fırsatı bulmamış olsam da 20 lirayı fazlasıyla hak ettiğini biliyorum.
Aslında oyunlar ucuz. Ama bizim paramız değersiz. 60$ çok değil.
Aslında farkı yok benim dediğimle aynı mantıkta.Olay o değil, SimCity ile bu oyun çok farklı. Sitesinden oyunun satın alınmış olduğunu doğrulaması ve sonrasında oyunun otomatik hesap oluşturması gayet normal olur.
Bir de işin içine vergi giriyor. Ah o vergi, o vergi bizi hep yaktı yakmaya da devam edecek sanırım.Aslında oyunlar ucuz. Ama bizim paramız değersiz. 60$ çok değil.
@Fegador İşte araştırmanın güzel yanı da bu
![]()
Cyberpunk 2077'de Çok Oyunculu Mod Olacağı Doğrulandı
CD Projekt RED'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda oyunun çok oyunculu modunun olacağı doğrulandı.www.webtekno.com
Kusura bakmayında 10-20 dil destekleyip bunların 10 tanesine seslendirme katıp türkçe altyazı bile katmayan firmalara böyle muamele türkiye deÜlkede korsan oynandığı sürece kimse Türkçe destek beklemesin. Adamlar diyor ki "ya ben bu oyunu Türkiye'ye pazarlayacağım. Adamlar zaten korsan oynayacak. Ben neden Türkçe yamak için para dökeyim." diyorlar. O yüzden Türkçe destek kimse beklemesin.
Programlama diliceBu ne çince mi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.