Korsan oyun devri bitiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar alakasız olacak ama ingilizce "xbox one ( veya ps4 ) kırıldı mı ?" diye nasıl aratabiliriz. Yani bizdeki kırık ingilizcede hangi kelime, broke yazıyorsun çıkmıyor hacked yazıyorsun çıkmıyor crashda da çıkmıyor bulamadım.

Arkadaşlar alakasız olacak ama İngilizce "Xbox One ( veya PS4 ) kırıldı mı ?" Diye nasıl aratabiliriz. Yani bizdeki kırık İngilizce'de hangi kelime, broke yazıyorsun çıkmıyor hacked yazıyorsun çıkmıyor crash da da çıkmıyor bulamadım.

Did Xbox One/PS4 pirated?

Detroit 'i bir bug ile çalıştırdılar oynayan oynadı daha da uğraşmıyorlar. Detroit hikayesi bitince silinen çok sağlam bir başyapıt. Devamı gelmeli. Ben platiden alıp makineyi offline tutarak 3 günde bitirdim, hesap çoktan uçmuştur ayrı konu.
Bypass yöntemi olurdu eskiden sanırım onu diyorsun ama stabil çalışmıyormuş dediklerine göre.

COD MW, Anno 1800 gibi oyunlar zorunlu internet bağlantısı istediği için kırılamıyor. Oyunun serverına bağlanmadan single player bile oynayamıyorsunuz.
Aslında kırılabiliyor, oyuncunun kendi bilgisayarında çalışan bir sunucuya bağlatılıp oyunun online koruma sistemini kandırabiliyorsunuz, daha önce başka oyunlarda yapılmış bir şey. Anladığım kadarıyla çok tersine mühendislik gerektiriyor, o yüzden hiçbir takım uğraşmıyor. MW2 Remastered'da da benzer bir sistem var, ancak sadece başlangıçta bağlantı istediği için kırılabilmiş, MW devamlı internet bağlantısı istiyor.

Teşekkür ederim izlenecek bir belgesel buldum sağ ol. Hiç inandırıcı gelmiyordu ilk okuyuşta.
Aslında gerçekten garip bir olay 🧐.
Piratebay kurucularına sitedeki verilerden dolayı film ve müzik şirketlerinin dava açması sonucu geçen mahkeme sürecini anlatıyor.
Adamlar mahkemede server yedeği alıyorlar :D.

Bypass yöntemi olurdu eskiden sanırım onu diyorsun ama stabil çalışmıyormuş dediklerine göre.

Aynen artık çalışmıyor, ilk yaptıklarında bir çalışmış. Kırmaya değer bir tarafı yok oyunun, bitirip siliyorsunuz çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı