Korsan oyun devri bitiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim cahil kuzenim her yerden oyun indirip korsan değil diyor yaşı da 15 Allah'ın cahili diyorum korsan yok diyor CD alıyorum diyor korsan değil diyor :D. Bu kafada insanlar ülkede en az 20 milyon var veya farkında olmayıp korsan kullanan.
Bu cinslerden çevremde yok Allahtan. Ben de korsan kullanıyorum, mesela sony vegas, kim gidip 1700 TL verecek ?

Bu cinslerden çevremde yok Allah'tan. Ben de korsan kullanıyorum, mesela Sony Vegas, kim gidip 1700 TL verecek?

Yer yer bende korsan kullanıyorum ama çok önemli olan şeyler değil adamlar parayı kaldırmış hala para vermemizi istiyor mesela Camtasia. Oyun olarak asla kullanmam çünkü 100 GB oyun indiriyorsun bozuk çıkıyor üstüne onla uğraşıyorsun üstüne FPS düşüyor üstüne PC harab oluyor daha neler.
(Korsan önermiyorum linçlemeyin)

Online veya flashlı çözümler gelebilir ama bu kadar apachee ne olacak

Bir anımı paylaşmak istiyorum, bilenler bilir Kabus 22 isimli yerli bir oyun vardı ilk Resident Evil'lara benziyordu oynanışı, katkımız olsun yerli oyunlar gelişsin diye orijinal almıştım oyunu ama ne yaptıysam çalıştıramadım oyunu Vestel bayisine geri götürdüm(dağıtımı Vestel yapıyordu) dedim açamadım ben bu oyunu, maalesef oyunda bir sorun var geri topluyoruz demişti mağaza çalışanı iade ettim oyunu gittim sonra korsanını aldım orijinali çalışmayan Kabus 22'nin korsanı çalışmıştı😂. Bu da böyle bir anımdır.

Bir oyuna multiplayer modu olmadığı sürece 100 lirayı bırak 50 lira dahi veremem. Oyun yapımcıları kusura bakmasın.
Sen vicdanen rahat etmiyorsundur, gidip bir oyuna ₺400 dahi verebilirsin ama korsan oyun oynayanları sanki insanlık suçu işlemiş gibi linçlemenin mantığı yok. Altı üstü 100 liralık single player oyunu bedavaya indirip oynadık, ardından sildik arkadaşım. Nedir yani bu afra tafra? Oyun yapımcıları bile korsanı bu kadar takmıyor. Adamlar Avrupa ve Amerika pazarından parayı kırıyor zaten. Senin umursayıp oyunlarını yüzlerce liraya aldığın firmalar senin dilini bir tarafına takıp oyunlarına eklemiyor bile.

Not: Babasının, annesinin cüzdanından para aşırarak oyun alıp, orijinal oyun oynamayan şudur budur diye gezenler linçlemezse sevinirim.

Hikayeli oyunlarda kesinlikle bitmez sadece online oyunlar biter belki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı