Korsan oyun devri bitiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
COD MW, Anno 1800 gibi oyunlar zorunlu internet bağlantısı istediği için kırılamıyor. Oyunun serverına bağlanmadan single player bile oynayamıyorsunuz.
PC içi sunucu yapılamaz mı? KMS gibi?
 
Sürekli internete bağlı kalmaya ihtiyaç duyan oyunlar kırılamıyor. NFS 2015 5 senedir kırılamadı. Ama sürekli internet bağlantısı istemeyen oyunlar kırılıyor, mesela NFS 2015 kırılmadı ama geçen sene çıkan NFS Heat kırıldı. Korsan devri bitmez.
 
FIFA 20 kırılmadı. FIFA 21 şimdiden ön satışa başladı. Bence istenilen rakamlar tutarsa ilk ay içinde FIFA 21 kırılır.
 
Bir oyuna multiplayer modu olmadığı sürece 100 lirayı bırak 50 lira dahi veremem. Oyun yapımcıları kusura bakmasın.
Sen vicdanen rahat etmiyorsundur, gidip bir oyuna ₺400 dahi verebilirsin ama korsan oyun oynayanları sanki insanlık suçu işlemiş gibi linçlemenin mantığı yok. Altı üstü 100 liralık single player oyunu bedavaya indirip oynadık, ardından sildik arkadaşım. Nedir yani bu afra tafra? Oyun yapımcıları bile korsanı bu kadar takmıyor. Adamlar Avrupa ve Amerika pazarından parayı kırıyor zaten. Senin umursayıp oyunlarını yüzlerce liraya aldığın firmalar senin dilini bir tarafına takıp oyunlarına eklemiyor bile.

Not: Babasının, annesinin cüzdanından para aşırarak oyun alıp, orijinal oyun oynamayan şudur budur diye gezenler linçlemezse sevinirim.
Gerçek hayata uyarlayalım;
' Sen vicdanen rahat etmiyorsundur, gidip bir içeceğe ₺10 dahi verebilirsin ama bakkaldan içecek çalanları sanki insanlık suçu işlemiş gibi linçlemenin mantığı yok. Altı üstü 5 liralık gazlı içeceği bedavaya (ç)alıp içtik, ardından da işedik arkadaşım. Nedir yani bu afra tafra? İçecek üreticileri bile hırsızlığı bu kadar takmıyor. Adamlar Avrupa ve Amerika pazarından parayı kırıyor zaten. Senin umursayıp içeceklerini onlarca liraya aldığın firmalar senin dilini bir tarafına takıp oyunlarına eklemiyor bile. '
 
Artık hakkınızda zaten her şeyi biliyorlar. Korsan yaymaya gerek kalmadı ki. Ellerinde saatlerce uzunlukta müstehcen videolarınız bile var.
 
  • İnanılmaz
İfadeler: acv
Korsan devri bitmez, bitemez.
Dediğiniz gibi sürekli internet bağlantısına ihtiyaç duymak Türkiye'de biraz zor.
Çünkügenelde internet kesildiği için adamlar bir süre sonra, tekli modda bile internet mi lazım kardeşim, almıyorum oyununu derler, bu da korsanı önleyeceğim derken elindeki müşteriyi de kaybetmesine neden olur?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı