Korsan oyun devri bitiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bitmez neden bitsin 3 TL'ye Windows alabiliyoruz ama hala Windows kırma araçları çıkıyor.
 
Cyberpunk 2077'yide korsan oynamazsın be abi. Adamlar en oyuncu yanlısı şirketlerden biri zaten Ubisoft gibi bir şirketi yaptıkları tek bir oyun ile geçmelerinden bunu anlayabilirdiniz. Yaptıkları DLC'ler adeta yeni bir oyunmuş gibi olmasına rağmen fiyatları oldukça düşük tutmuşlardı. Örnek vermek gerekecek olursak Far Cry New Dawn oyununun Far Cry 5'ten hiç bir farkı olmamasına rağmen Ubisoft 40 dolar etiketi ile çıkarmıştı oyunu. Demem o ki Bugisoft veya EA(Eary Access)'den oyun alacağına CD Projekt'ten al.
 
Steam sayesinde eskisine göre çok azaldı ama hala bazı oyunlarda fiyat yüksekliğinden dolayı hala korsan var ve olmaya devam edecek.
 
Oyunlar 80 dolar olursa korsan daha da artar demedi demeyin.
 
Denuvo gibi koruma sistemi olan oyunlar geç kırılır. Ya da uğraşmaya değmeyecek bir oyun olur. Mesela NFS 2015 hala kırılmadı ama Payback kırıldı.
NFS 2015 derken Most Wanted 2'den bahsediyorsanız kırıldı.
 
NFS 2015 derken Most Wanted 2'den bahsediyorsanız kırıldı.
NFS Payback'ten bir önceki oyun. Sürekli gece hayatı olan.
1600840245597.png
 
Teşekkürler. Bazı insanlar korsan kullanan kişilere emek hırsızı diyor. Buda benim gibi yaşı küçük olan insanları kırıyor. Ben gidipte babamdan 200 TL oyun almak için para isteyemem.
200+ üstü oyunlar 3A oyunlar ve %90'ı 18 yaş ve üzeri. Zaten oynamaman gerekiyor, bir de korsan için bahane buluyorsun :D.
Bu arada korsan oyun şu aylık servislerin yaygınlaşmasıyla son bulur (fiyatlandırma ülkeye göre yapıldığı varsayılarak.) Yoksa o oyun kırılmasa bile portlanır, örnek olarak San Andreas UE4 ile tekrardan yapılıyor tamam kırılmış bir oyun fakat böyle çözümler var. DRM'ler aşılamazsa bile oyun dosyalarına erişilip oyunu baştan yapmak da bir seçenek, bunu göz ardı edemeyiz.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı