Korsan oyun kullanıyor musunuz?

Korsan kullanıyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    1.261
Ben eskiden laptopuma bir sürü korsan oyun yükledim. Daha sonra masaüstü bir PC aldım ve korsanı bıraktım. Nedeni ise şu. Hem korsandan bir tık korkmaya başladım hem de bir arkadaşımın Steam hesabı ile aile yaptık, çevrimdışı bir şekilde oynayabiliyorum.
Ama kullanan kullansın, çünkü eğlence kaynağına bile parası yetmiyor olabilir, çoğu kişinin yetmiyor çünkü.

Kullanıyorum ama param olmadığı için kullanıyorum. Onun dışında ne yaptığını bilmiyorsan riskli bir iş. Ayrıca emek hırsızlığına da giriyor. Şimdi niye kullanıyorsun? diyen tayfa gelecek. IBAN atayım para verin oyun alayım.

Eskiden aşırı korsan kullanıyordum. Tabii yaşım da biraz küçüktü, oyun alamıyordum. Şimdi genellikle korsan kullanmıyorum, oyunları orijinal almaya çalışıyorum elimden geldiğince. Ama hâlâ korsan kullanılmasına karşı değilim.

Mesela arada saçma sapan fiyatlarda olan oyunları sadece test etmek için korsan indirip 1-2 saat sonra siliyorum. (Örneğin; Hogwarts Legacy)

Ben Minecraft a 600 700 tl vermem

Tlauncer sağolsun

2021'in sonuna kadar kullanılmasına karşıydım. Güncel fiyatlarla karşı değilim ama korsanın savunulmasına hala karşıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…