Korsan oyun kullanıyor musunuz?

Korsan kullanıyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    1.261
Windows Retail key 10 TL olmasaydı almazdım. Bununla birlikte CS:GO ve bir kaç oyun orjinal. Bunların dışında her uygulama, oyunlar, hepsi full korsan. Emek hırsızlığı yaptığımı düşünmüyorum. Öyle olsaydı gider garibanın ekmeğini çalardım. Gerçi buna gerek de kalmazdı. Çünkü fakirler paylaşır, zenginler her zaman sömürür, doyumsuzlardır.

Bence herkesin fikri kendine ama adam oyuna 500 TL veriyor. Oyun yapımcısı oradan DLC getiriyor. Oda para durum bu iken zor almak diyorum.

Kullanmıyorum. Kullananlara da bir şey demem, umrumda değil. Kayda değer bir şey değil.

Korsan oyun kullanmıyorum, orijinalini alıyorum. Ama orijinal oyun alanlara enayi gözüyle bakılması da sinir bozucu tabii ki.

Oyunlara yüklü miktarda para vermeye karşı elimizde büyük bir koz var.
Oynamamak.

Ek özellikli edit programları kullanıyorum telefonumda. Bunlar uygulamanın kendisinde veya pro sürümünde olmayan özellikleri içerdiğinden, 3. şahıs kişiler tarafından eklenmiş özellikler, dolayı kullanıyorum çünkü işimi kolaylaştırıyor.

Fakat işte bunları modlayan kişiler aynı zamanda premium özellikleride açıyor ve korsan kullanmış oluyorum

AE gibi plugin mantığı olan bir edit programı yok maalesef telefon tarafında.

Fiyatı pahalı geliyorsa korsan tercih ederim. Mesela COD MW1'i korsan oynuyorum şu an. Fiyatı uygun olsaydı alırdım.

Filme/diziye gelince korsan tercih edip oyuna gelince aslan kesilen tiplere uyuz oluyorum ayrıca.

Korsan kullanıyorum, kullanilmasina karsi da degilim. Bu devirde oyuna para yetistirebilmen için zengin olman lazim. O da Türkiye sartlarinda fazla bulunan bir şey degil. Bir de ekonomimizi yerin dibine sokmak için bu kadar emek sarfeden Amerika'nin ekonomisi gelissin diye mi oyunlara para vereceğim Allah askina. Adamlar cennet adasini parsellemis, Orta Doğu'da milyonlarca insani petrol için oldurmus. Bir de tutup onlarin ekonomisine destek olamadim diye mi uzulucem. Anca kendimi enayi gibi hissederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…