Korsan sıkıştırılmış GTA: SA virüs içerir mi?

İndirdiğin yere bağlı ama o sürümde herhangi bir virus yok. Steam sürümü bozuk zaten oyunun. Steamdan orjinalini alıp downgrade edebilirsin ben steamdan orjinalini alıp downgrade etmeme rağmen sıkıntı yarattığı için 500mblik sürümü kullandım çok uzun bir süre.
Steamden daha gta sa satılmıyo diye biliyorum.

Steam dolar kurunu 10TL yapınca korsana yönelim arttı, illa korsan indirmeniz gerek ise "oyunindirclub" genelde sorun çıkartmıyor. Henüz bir virüs vakası yaşamadım.

Ben bir sıkıntı yaşamadım oynuyorum gayet iyi ama bir tane mod kuracağım kuramıyorum :d
Gta Mixed

2022 yılındayız, bu oyunun sıkıştırılmışı şart mı? Hani 50-60 GB'lık oyun olur neyse de altı üstü San Andreas.
Oyunun steam sürümü bozuk. O nedenle sıkıştırılmış olan versiyonu normal modlanabilir, online oynanabilir olması için yapılmış. Steam versiyonun downgrade edilmiş hâli yani. Eğer SAMP vs oynamak istiyorsa birisi sıkıştırılmış versiyon ile oynamalı. Sıkıştırılmış versiyon da downgrade edilmiş olan oluyor.

Bunu kimse bilemez, korsan oynuyorsan bu tarz şeylere alış. Geçen sene Far Cry 3 indirdim ve bilgisayar açılırken sovyet marşı çalıyordu.
Ciddi misiniz :D? Sabah bir kalkıyorsun, uykulusun ve bilgisayarının başına sakin ve usluca geçiyorsun. Bilgisayarı açınca;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı