Korsancılığı önlemek çok mu zor?

670404

Picopat
Yanlışım yoksa neredeyse tüm oyun firmaları DENUVO yazılımını kullanarak oyunlarını koruyor. Bu program her seferinde kırılıyor ve oyunlar torrente düşüyor. Benim merak ettiğim, neden tüm oyunlarda DENUVO kullanılıyor? Koca milyar dolarlık şirketler kendi koruma yazılımını neden yapmıyor? Çok zor bir şey mi, veya uğraşmak mı istemiyorlar?

Yanlışım yoksa neredeyse tüm oyun firmaları Denuvo yazılımını kullanarak oyunlarını koruyor. Bu program her seferinde kırılıyor ve oyunlar Torrent'e düşüyor. Benim merak ettiğim, neden tüm oyunlarda Denuvo kullanılıyor? Koca milyar dolarlık şirketler kendi koruma yazılımını neden yapmıyor? Çok zor bir şey mi, veya uğraşmak mı istemiyorlar?

Korsan önlense paylaşımlı offline hesaplar var. Bence şu anki firmalar çok önlem almaz ama Rockstar GTA 6 da çok önemser bu olayı.

Yanlışım yoksa neredeyse tüm oyun firmaları DENUVO yazılımını kullanarak oyunlarını koruyor. Bu program her seferinde kırılıyor ve oyunlar torrente düşüyor. Benim merak ettiğim, neden tüm oyunlarda DENUVO kullanılıyor? Koca milyar dolarlık şirketler kendi koruma yazılımını neden yapmıyor? Çok zor bir şey mi, veya uğraşmak mı istemiyorlar?
Fifa çok iyi önlem aliyor oyunlari 2 3 yil sonra crackleniyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı