Koşu bandı kullanımının yaşı olur mu?

• Konuyu başlatan Beach
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.565

Beach

Yoctopat
Eve koşu bandı almak istiyorum. Büyükler fazla dışarı çıkmıyorlar, günde yarım saat koşu bandında yürürler diye düşündüm.
Bir koşu bandıyla ilgileniyorum ve bilgilerinde "Yaş Aralığı (yıl) 12-60" yazıyor. Ben bunu anlamadım. Acaba neden böyle bir bilgi var?

70 yaşında, 80 yaşında biri sağlık için bunun üzerinde yürüyemez mi? Koşu değil, sadece yürüyüş yavaş yavaş.

Eve koşu bandı almak istiyorum. Büyükler fazla dışarı çıkmıyorlar, günde yarım saat koşu bandında yürürler diye düşündüm.
Bir koşu bandıyla ilgileniyorum ve bilgilerinde "Yaş Aralığı (yıl) 12-60" yazıyor. Ben bunu anlamadım. Acaba neden böyle bir bilgi var?

70 yaşında, 80 yaşında biri sağlık için bunun üzerinde yürüyemez mi? Koşu değil, sadece yürüyüş yavaş yavaş.
Tam emin değilim ancak koşu bandı dizlere/eklemlere yük bindirdiği için o yaş aralığı yazılmış olabilir.
80 yaşındayken rahat bir şekilde üzerinde yürüyebiliyordum.
Ekran Görüntüsü (8).png

Teşekkürler cevaplarınız için

Almak istediğim koşu bandı biraz pahalı. Sebebi dizlere zarar vermeyen bir koşu bandıymış sanırım. Özellikli yani. Dizleri düşündüğüm için böyle pahalı modellere baktım

Yani büyükler 30-40 dk yürüseler güzel egzersiz yaparlar diye düşündüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı