KPSS ortaöğretim ve ön lisans kitapları soru zorluk dereceleri nedir?

AntiMadde60

Femtopat
Katılım
9 Eylül 2023
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben KPSS kitap seti aldım fakat ön lisans yerine ortaöğretim almışım bunu biraz çalıştıktan sonra fark ettim haliyle geri veremiyorum sizce ortaöğretim kitaplarından çalışmaya devam etsem faydası olur mu konular aynı diye biliyorum konu anlatımlı zaten çözümlü sorular var.
 
Matematik soruları eski yeni karışık Türkçe yeni nesil çıkmış sorulara bakabilirsin matematik temelin biraz varsa üstesinden gelinemeyecek bir şey değil TYT'ye göre oldukça basit bir sınav.
Tyt matematik sıfir geo ile 20 net yapıyorum daha ilk denemem turkcem biraz orta ayt geçeceğim haftaya bakalım sizin gibi 90 falan alirsam atanmaya bakarım genel kültürde geliyor mu bu arada gram bilgim yok.
 
TYT matematik sıfir geo ile 20 net yapıyorum daha ilk denemem Türkçem biraz orta AYT geçeceğim haftaya bakalım sizin gibi 90 falan alirsam atanmaya bakarım genel kültürde geliyor mu bu arada gram bilgim yok.

Evet mantık soruları filan var bayağı kafa karıştırıcı beni de o kısım zorlamıştı o kısım a ağırlık ver güncel olaylardan mutlaka 1 2 soru olur gündemi takip etmeye çalış.
 
Evet mantık soruları filan var bayağı kafa karıştırıcı beni de o kısım zorlamıştı o kısım a ağırlık ver güncel olaylardan mutlaka 1 2 soru olur gündemi takip etmeye çalış.
Tamamdır hocam yks sonrası bakacagim zaten eylül ayında ayrıca memuriyet bana göre en son seçenek anlik kurtarmaya baksak baya mantikli ama geleceğe dönük hayalimdeki meslek cok daha iyi.

Evet biliyorum fakat konu anlatımı ve çözümlü sorular bana hiç mi faydalı olmaz onlisans için
Kendin çözmeye bak baskasinin çözdüğünü sadece dinlersin bendede bu ahlak var kendimden biliyorum.
 
Evet biliyorum fakat konu anlatımı ve çözümlü sorular bana hiç mi faydalı olmaz ön lisans için.

Olur tabii ki ama kuru kuru izleme çözümden sonra bir de kendin yapmaya çalış.

Tamamdır hocam YKS sonrası bakacagim zaten eylül ayında ayrıca memuriyet bana göre en son seçenek anlik kurtarmaya baksak bayağı mantikli ama geleceğe dönük hayalimdeki meslek cok daha iyi.

Hakkında hayırlısı istediğin gibi olsun her şey.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı