Kreatin kullanılmalı mı?

3-4 cm büyümeyeceğini zaten biliyorum ama kas gelişiminde %30'luk daha hızlı büyüyor diye duydum ve başka bir marka kullanmamda gene aynı yan etkiler görür müyüm diye merak ediyorum.

Günde en az 3,4 lt su tüketiyorum ve düzenli besleniyorum. Gene de bu etkilerini gördüm.

Günde 1 ölçek içiyordum hocam ve nedense saç dökülmemde belirsiz bir artış oldu. Baba tarafının bir kısmı kel.

Nasıl bir artış.
Saçın zaten dökülüyorsa sana kreatin kutusunda un satsalarda dökülür.

Nasıl bir artış.
Saçın zaten dökülüyorsa sana kreatin kutusunda un satsalarda dökülür.

Saçımı her yıkadığımda elimi iki daldırsam elime 5-10 tel gelmeye başlıyordu. Şu an bırakmış halimle maksimum 2-3 tel geliyor oda çok zorlarsam artık.

Arkadaşlar kullandığın marka kötü Proteinocean alma dediler diye bu sefer HIQ aldım ikisinin arasında fark var mıdır?

3-4 cm büyümeyeceğini zaten biliyorum ama kas gelişiminde %30'luk daha hızlı büyüyor diye duydum ve başka bir marka kullanmamda gene aynı yan etkiler görür müyüm diye merak ediyorum.

Günde en az 3,4 lt su tüketiyorum ve düzenli besleniyorum.Genede bu etkilerini gördüm.

Günde 1 ölçek içiyordum hocam ve nedense saç dökülmemde belirsiz hafif bir artış oldu.Sebebi kreatinmidir bilmiyorum.Baba tarafının bir kısmı kel.
Kas gelişimini %30 arttırıyor diyen kişi güzel sallamış :D öyle bir şey yok.

Kas gelişimini %30 arttırıyor diyen kişi güzel sallamış :D öyle bir şey yok.

Hocam herkesten bir bilgi çıkıyor bende anlamıyorum. Şimdi enerji veriyor, adelede su tutuyor daha iyi görünmene sağlıyor iyi güzel ama ama bırakınca o verdiği enerji, dolgunluk gidiyor. Yan etkilere rağmen kullanmak mantıklı mı yoksa boşmu diye merak ediyorum.

Hocam herkesten bir bilgi çıkıyor bende anlamıyorum. Şimdi enerji veriyor, adelede su tutuyor daha iyi görünmene sağlıyor iyi güzel ama ama bırakınca o verdiği enerji, dolgunluk gidiyor. Yan etkilere rağmen kullanmak mantıklı mı yoksa boşmu diye merak ediyorum.

Supplementlerin kralı hala.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı