Canım kardeşim herkesin kullanıp memnun kaldığı bir supplement bu. Profesyonel adamlar da kullanıyor bunu. Elbette kullanılması zorunlu değil ama kullanıp memnun kalanlar var. Ben memnun olmayan görmedim bu güne kadar memnun kalmadıysa da en başta beslenmesi yetersizdir zaten.Bu supplementerlerin çoğunun o profesyonel vücut geliştirmecilerin sadece reklamlarda kullandıklarını gerçekte sadece yarışmaya katılmaya yakın anlık etkileri için kullandıklarınıda çıkıp söylesene tabii bildiğin konular ya belki biliyorsundur diye.
Bu suppelemetler ile yapılmış kesin bir bilimsel araştırma olmadığını zaten en başında söyledim keşke okuma zahmetine girseydin ya da okuduğunu anlama. Neyse siz size reklamlarla özendirilen ürünleri kullanmaya devam edin ama reklamlarda özene bezene anlatan o kişilerin bunları ne kadar ve ne sıklıkla kullandıklarınıda bir bakın.
Canım kardeşim herkesin kullanıp memnun kaldığı bir supplement bu. Profesyonel adamlar da kullanıyor bunu. Elbette kullanılması zorunlu değil ama kullanıp memnun kalanlar var. Ben memnun olmayan görmedim bu güne kadar memnun kalmadıysa da en başta beslenmesi yetersizdir zaten.
Bilimsel bir araştırma olmasa da genetik olan saç dökülmesine yatkın kişilerde özellikle saç dökülmesi gözlenmektedir. Ayrıca böbrekleri fazla yormaktadırkullanımında bolca su içilmesi tavsiye edilir.
Ben işe yaramaz diye bir şey mi dedim öyle bir şey mi yazmışım. Bu tip ürünleri vücut geliştirmeciler kullanıyor adı altında sanki tek başına büyülü bir şeymiş gibi lanse ediyorlar. Böyle olmadığını sende yazmışın zaten. Ayrıca kullanırken etkisi devam ediyor ama kullanmaya devam ettikçe bu durum böyle tamamen bırakınca yaptığı etkinin kaybı çok oluyor. Benim çevremde o kadar yarışmaya katılan var onlarca steroid alan adamlar protein tozu alıyor nedense kreatin almıyor neyse isteyen istediğini kullanır...
Sağlık için verme gereksinimi yok. Bütçe olarak rahatlamak için verebilirsiniz.Merhaba, bugünden itibaren antrenman öncesi kreatin kullanmaya başladım. 5 gr olarak 1 ay kullanıp 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum. Yeterli olur mu?
Vay bee valla mükemmel mantık yürütmüşsün ama vücudunda bir depo şeklinde olup biriken supplement ilestandart günde 5 gr şeklinde alıyorum ben son 6-7 aydır da aralıksız kullanıyorum ilk defa kullanmadığımı da belirteyim , 1 ay kullanıp 10-15 gün ara verebilirsin istersen bunun sebebi vücudun toleransını yenmesi aynı kafein gibi düşün devamlı pre workout ya da kafein içeren haplar , kahve vs tüketildiğinde artık aldığın doza bağlı olarak vücut bunu tolere ediyor ve maksimum faydası göstermiyor , bu nedenle 10-15 gün ara verirsen kreatin vücuttan atılır restart gibi düşün ondan sonra tekrar kullanmaya devam et.
bilimsel değil sporcu mantığıyla yazdım kafein misali düşünVay bee valla mükemmel mantık yürütmüşsün ama vücudunda bir depo şeklinde olup biriken supplement ile
Vücuduna sadece girip etki yaratıp daha sonra vücudunu terk eden bir supplementi nasıl
tolerans bakımından bir tutabilirsin ki
Kreatine vücut tolerans falan göstermez, ne bir araştırma bunu söyler ne akıllı bir fikir yürütmesi. Birşeyler yazmışsın ama hiçbir dayanağı olmayan ve yanlış bilgiler.
Sporcu mantığında bile yanlış, kafein kafein olduğu için öyledir. O zaman tavuğa da ara verelim, kafein mantığı düşün vücut şaşırsınbilimsel değil sporcu mantığıyla yazdım kafein misali düşün
Enes hangi fotoğraftaki ürünleri alayımSporcu mantığında bile yanlış, kafein kafein olduğu için öyledir. O zaman tavuğa da ara verelim, kafein mantığı düşün vücut şaşırsın?
Creatin depo halinde birikiyo senin depoyu boşalt doldur yapman vücudun oluşturduğu bir savunma sistemini yıkmayacak çünkü böyle bir savunma sistemi yok.
Ancak kafein için böyle bir savunma sistemi var ve yıkıyorsun hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.