Kreatine ara verilmeli mi?

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugünden itibaren antrenman öncesi kreatin kullanmaya başladım. 5 gr olarak 1 ay kullanıp 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum. Yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi fotoğraftaki ürünleri alayım
1)BPN - MySupplament
2)Protein Zamanı - Scitec

Fark etmez, içindeki nişasta değilse, monohydrate formundaysa, 200 mesh ise herhangi bir kreatini alabilirsiniz. Tavsiyem: Grizzone, mysupplement, bigjoy, supplementler, Proteinocean ve SSN'den birini alabilirsin. En ucuzunu al.

Bilimsel bir araştırma olmasa da genetik olan saç dökülmesine yatkın kişilerde özellikle saç dökülmesi gözlenmektedir. Ayrıca böbrekleri fazla yormaktadır kullanımında bolca su içilmesi tavsiye edilir.
Bu supplementerlerin çoğunun o profesyonel vücut geliştirmecilerin sadece reklamlarda kullandıklarını gerçekte sadece yarışmaya katılmaya yakın anlık etkileri için kullandıklarınıda çıkıp söylesene tabii bildiğin konular ya belki biliyorsundur diye.

Bu suppelemetler ile yapılmış kesin bir bilimsel araştırma olmadığını zaten en başında söyledim keşke okuma zahmetine girseydin ya da okuduğunu anlama. Neyse siz size reklamlarla özendirilen ürünleri kullanmaya devam edin ama reklamlarda özene bezene anlatan o kişilerin bunları ne kadar ve ne sıklıkla kullandıklarınıda bir bakın.
Konuyu 1 yıl sonra gördüm de bir insan nasıl bilimden bu kadar uzak olup bu kadar net konuşabilir aklım almıyor. En çok araştırılan supplement hakkında kesin bir bilimsel araştırma yok dedi yanlış anlamadıysam. Ilginç.

Bu supplementerlerin çoğunun o profesyonel vücut geliştirmecilerin sadece reklamlarda kullandıklarını gerçekte sadece yarışmaya katılmaya yakın anlık etkileri için kullandıklarınıda çıkıp söylesene tabii bildiğin konular ya belki biliyorsundur diye.

Bu suppelemetler ile yapılmış kesin bir bilimsel araştırma olmadığını zaten en başında söyledim keşke okuma zahmetine girseydin ya da okuduğunu anlama. Neyse siz size reklamlarla özendirilen ürünleri kullanmaya devam edin ama reklamlarda özene bezene anlatan o kişilerin bunları ne kadar ve ne sıklıkla kullandıklarınıda bir bakın.
Hakkında tarafsız yüzlerce makale olan bir takviyeye reklam ürünü demek biraz abes kaçmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı