Hangi fotoğraftaki ürünleri alayım
1)BPN - MySupplament
2)Protein Zamanı - Scitec
Bilimsel bir araştırma olmasa da genetik olan saç dökülmesine yatkın kişilerde özellikle saç dökülmesi gözlenmektedir. Ayrıca böbrekleri fazla yormaktadırkullanımında bolca su içilmesi tavsiye edilir.
Konuyu 1 yıl sonra gördüm de bir insan nasıl bilimden bu kadar uzak olup bu kadar net konuşabilir aklım almıyor. En çok araştırılan supplement hakkında kesin bir bilimsel araştırma yok dedi yanlış anlamadıysam. Ilginç.Bu supplementerlerin çoğunun o profesyonel vücut geliştirmecilerin sadece reklamlarda kullandıklarını gerçekte sadece yarışmaya katılmaya yakın anlık etkileri için kullandıklarınıda çıkıp söylesene tabii bildiğin konular ya belki biliyorsundur diye.
Bu suppelemetler ile yapılmış kesin bir bilimsel araştırma olmadığını zaten en başında söyledim keşke okuma zahmetine girseydin ya da okuduğunu anlama. Neyse siz size reklamlarla özendirilen ürünleri kullanmaya devam edin ama reklamlarda özene bezene anlatan o kişilerin bunları ne kadar ve ne sıklıkla kullandıklarınıda bir bakın.
Hakkında tarafsız yüzlerce makale olan bir takviyeye reklam ürünü demek biraz abes kaçmış.Bu supplementerlerin çoğunun o profesyonel vücut geliştirmecilerin sadece reklamlarda kullandıklarını gerçekte sadece yarışmaya katılmaya yakın anlık etkileri için kullandıklarınıda çıkıp söylesene tabii bildiğin konular ya belki biliyorsundur diye.
Bu suppelemetler ile yapılmış kesin bir bilimsel araştırma olmadığını zaten en başında söyledim keşke okuma zahmetine girseydin ya da okuduğunu anlama. Neyse siz size reklamlarla özendirilen ürünleri kullanmaya devam edin ama reklamlarda özene bezene anlatan o kişilerin bunları ne kadar ve ne sıklıkla kullandıklarınıda bir bakın.
etkisi kanitlanmis tek takviye hakkinda kurdugun cumle koparttiKreatinin çok işe yarar bir şey olduğunu sanmıyorum özellikle yan etkilerini düşününce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.