Kredi kartı limitimi nasıl arttırabilirim?

batuhan3707

Hectopat
Katılım
23 Ekim 2018
Mesajlar
418
Çözümler
1
İş bankası'nın işte üniversiteli adlı kredi kartını kullanıyorum. Alalı 2 ay oldu. 1300 TL limitim var. Yeni bir monitör almak istiyorum 9 taksit falan yaparak ama limitim yetersiz olduğu için alamıyorum. İş bankası'nın mobil uygulamasından limit artışı başvurusu yaptığımda ise reddediliyor. Şubeye gidip durumu anlatsam yardımcı olurlar mı acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin yine iyiymiş, ben Bankkart Genç Kombo kullanıyorum Ziraat'in. 500 TL limiti var geçenlerde mesaj attılar "1000 TL'ye çıkarılsın mı?" diye. :D

Diğer arkadaşların da dediği gibi, öğrenci olduğunuz için belli miktardan fazlasına izin verilmez diye düşünüyorum ben de.
 
Bir kurumda müdür yardımcılığı yapmıştım bir dönem bu sebepten dolayı maaşım yükselmişti ve hemen fark edildiği için önceden mobil uygulamadan attığım kredi yükseltme talebi onaylanıp limitim 6200 olmuştu ve hala da öyle baktılar zamanında ödüyorum 38 bin TL ihtiyaç kredisi de istediğim an onaylanabilecek durumda bekliyor.
 
2 ay gibi bir surede hiç bir banka sana limit yükseltmez 1-2 ay cebinde nakit paran dahi olsa karttan tek çekim çektir ödemelerini düzgün eksiksiz yap daha sonra limit başvurusu için tekrardan başvur.
 
Merhaba öncelikle aynı kart bendede var benim takibim vardı ben çok uğraştım portföyimi düzeltmek için en sonunda başardım 10.650 TL +650 TL limiti var şuan kartımın olay şu sürekli market alışverişi yap ve ödemesini yap kartı aktif şekilde kullanıp 3-4 ay bunları düzenli şekilde öde o zaman yükselir.

Sigortalı bir işte çalışmanda gerekir tabi en önemli husus bu
 
Yapıkredi Play öğrenci kartını kullanıyorum ilk aldığımdan beri limiti 1000₺ geçen yükselteyim şunu dedim şubeye gittim. Beyefendi limitiniz azami zaten dedi. Başka kart verin olmaz mı dedim, olmaz dedi. Söylene söylene garanti bankasına gittim. 2500₺ limitli kart verelim dediler, teşekkür edip çıktım. Garanti ile asla çalışılmaz 1 gün geciktir telefonların susmaz. Deneme amaçlı gitmiştim. Limit arttırmak için sürekli bankaya başvurma. Findeks'den rapor oluştur ve puanlarına bak. ayda 1 kontrol et puan yükselirse tekrar başvur.
 
İş bankasının politikaları çok ilginç. Örnek verecek olursam 5-6 senedir kredi kartı kullanıyorum o bankadan, limiti 10.000TL ben daha çok arttırma talebim vardı iş dolayısı ile. Bankaya mobilden limit arttırma talebi yapıyorum bana "alabileceğiniz en yüksek limit budur" diyordu. Bende gittim Enpara'dan kredi kartı aldım ve tek hamlede 20.000TL limit verdiler. İmkanınız varsa Enpara kullanın
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı