Rehber Kripto para coinler hakkında bilgiler

Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Özel Güvenlik
*Adı belli Türk piyasalarda bulunan coin seçin.
*Her zaman çıkmaz inebilir dalgalanabilir.
*Getirisi kazanç iyidir ama her zaman değil.
*Bazıları kisa vadeli, bazıları uzun vadelidir.
*Parayı 2-3 coin bölün risk azalır.
*Riske atabilecek paranız olmalıdır.
Geçen yıl tablet aldım 1200 TL. O zaman 1 ETH alsaydim değeri şu an 11.456 TL. Temiz 10.000 kazanc.
*Küçük para ile asla başlanmaz 500-1000 TL olur.
*Kısa vadede kazanc mümkün (1 hafta gibi) ama her zaman olmaz. Her Coin'de mümkün degil.
*Kesinlikle yatırım grup günlük haftalık su kadar kazanın diyenlere bulaşmayın.
*Şu uygulama şunu veriyor benim referansım ile uye ol diyenler çıkacak bulaşmayın.
*Piyasada olmayan coin yakında cikacak deyip satmaya kalkan dolandırıcılar çıkacak dikkat.

20210209_063254.jpg

Geleceği bilsek 1 ay önce 31 TL olan avax alirdik 1000 TL like tam 5000 TL kazanc.

20210209_082510.jpg

En sondaki rakamlar 1 ay önceki 1000'TL miz ne oldu açıklaması.
Yatırım tavsiyesi değildir. Riske atacak paranız varsa buyurun deneyin.
Reklam, link göndermeyin kendim biliyorum nereden neyi nasıl alacağımı.

Son düzenleyen: Moderatör:
artmayan yok
1 yıl önce 1100 küsur etherium 11.450
Benim referansım ile üye ol diyenlere inanmayın demişsiniz doğru mudur? Binance düşünüyorum büyük ihtimalle. Bazı kişilerin referans linkini gördüm onlardan olsak sorun çıkabilir mi? Btcturk de düşündüm aslında ama uygulamada sorun yaşıyoruz alım satım da diyenleri gördüm şüphelendim. Sizin fikriniz nedir bu konularda?

Benim referansım ile üye ol diyenlere inanmayın demişsiniz doğru mudur? Binance düşünüyorum büyük ihtimalle. Bazı kişilerin referans linkini gördüm onlardan olsak sorun çıkabilir mi? BtcTurk'de düşündüm aslında ama uygulamada sorun yaşıyoruz alım satım da diyenleri gördüm şüphelendim. Sizin fikriniz nedir bu konularda?

Hocam o yorumlar spam. İnanmayın sakın. Binance kullanabilirsiniz. Referans olayında ise siz kazanmıyorsunuz sadece onlar kazanıyor. Yani sıfırdan açmanız daha mantıklı.

Hocam o yorumlar spam. İnanmayın sakın. Binance kullanabilirsiniz. Referans olayında ise siz kazanmıyorsunuz sadece onlar kazanıyor. Yani sıfırdan açmanız daha mantıklı.
Tamamdır dikkat ederim buna teşekkürler bilgi için. Referans linkiyle komisyon düşüyor yazmış çoğu. Ben de gerçeklik payı var diye düşünmüştüm. Tabi balıklama dalmamak için forumlarda ya da Instagram YouTube vs bakıp inceliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı