Kripto para ile transfer nasıl yapılır?

Makaleler
1
Yer
Antalya
Selamlar.
Arkadaşlar babam yurt dışında yaşıyor. Türkiye'ye para göndermesi gerekiyor. Western Union ile 1-2 işlem yaptıktan sonra işlem limiti dolduğu için yapamıyoruz ve çok fazla komisyon alıyor. Wise (eski adıyla TransferWise) kullanmayı düşünüyordum fakat şikayetvar.com'da çok şikayet gördüğüm için onu kullanmayı düşünmüyorum. En hızlı ve düşük komisyon ile para transferinin kripto para ile yapılabileceğini düşünüyorum. Tether (USDT) alınarak transfer yapılabilir diye düşündüm. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wise bir sıkıntı çıkarmıyor eğer kimliğinizi sorunsuz doğrularsanız.
Uzun zamandır Wise kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım.
Kripto para ile transfer yapabilirsiniz.
Sorunuza yanıt olmayacak fakat ben yaklaşık 2-3 senedir TransferWise kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı ve hatta gecikme dahi yaşamadım.

Ben de Wise'yi kullanmak istiyordum fakat Transferwise - Şikayetvar buradaki şikayetleri görünce tereddüte düştüm. İçinde para var iken hesapları devre dışı kalan kişiler olmuş. Siz de şikayetleri okursanız görebilirsiniz. Gönderim yapan kişiden ilk başta 400 lira gibi bir miktarda güvence bedeli çekilip iade ediliyormuş sanırım. Güvenilir diyorsanız kullanabilirim Wise'yi.
Global Binance'a ya da oluyorsa TR Binance'a para atsın. Hesabı da sana versin. Oradan paranı çekersin. TR Binance olabiliyor ise daha iyi olur. Çünkü komisyon kesmiyorlar.

Babamın kart bilgileri ile yükleme yapabiliyor muyum Binance Global'e yurtdışı kartı ile?

Ben de Wise'yi kullanmak istiyordum fakat Transferwise - Şikayetvar buradaki şikayetleri görünce tereddüte düştüm. İçinde para var iken hesapları devre dışı kalan kişiler olmuş. Siz de şikayetleri okursanız görebilirsiniz. Gönderim yapan kişiden ilk başta 400 lira gibi bir miktarda güvence bedeli çekilip iade ediliyormuş sanırım. Güvenilir diyorsanız kullanabilirim Wise'yi.
Almanya'dan para alıyorum genelde.
Zaten BDDK tarafından denetlenen bir kurum.
Güvence bedelini ilk defa sizden duydum.

Almanya'dan para alıyorum genelde.
Zaten BDDK tarafından denetlenen bir kurum.
Güvence bedelini ilk defa sizden duydum.

sikayetvar.com da içinde para bulunan hesaplarına devre dışı bırakıldığını söyleyen büyük bir kesim var. İnceleyebilir misiniz BDDK tarafından denetlenen bir kurumda neden bu kadar hesap kapatma olayları olmuş anlayamadım. İlk kez o siteyi kullanacağım için bu kadar soruyorum sadece.
Transferwise Wise £35.000 Parama El Koydu

sikayetvar.com da içinde para bulunan hesaplarına devre dışı bırakıldığını söyleyen büyük bir kesim var. İnceleyebilir misiniz bddk tarafından denetlenen bir kurumda neden bu kadar hesap kapatma olayları olmuş anlayamadım. İlk kez o siteyi kullanacağım için bu kadar soruyorum sadece.
Transferwise Wise £35.000 Parama El Koydu

En fazla 200 euro miktarda para gönderdim.
Kesin güvenebilirsiniz diye bir şey söyleyemem.
Hesap kapatma olayları genelde hesap isimleri soyadları gibi şeyler uyulmadığında yaşanıyor diye tahmin ediyorum çünkü ticaret amaçlı kullanım için değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı