Kron XC150 vs Carraro Force 900 vs Corelli Zoi 2 vs Mosso Wildfire H

Parayı bisiklet ve parça alım satımı yaparak kazandım. Bana piyasaya hakim değilsin diyorsun. O yüzden örnek verdim. Ayrıca ben İnsomina'ya kötü demedim. Senin bana bilgisiz deyip NG 650 önermene söyledim.
3.5 sene adam gibi kullanırsan bisikleti kötü değil.

Kötü dediğim kırılma ve bozulma anlamında değil. Fiyatına göre üstünde gelen vites ve jant seti. Ben NG 750 hidrolik disk frenli halini sıfır 1000 TL'ye almıştım. Bu fiyata kötü.
Ulan dolara bak ya siz o zaman 1000 liraya hidrolik ben de o zaman salak gibi MD versiyonunu almıştım. Ama gerçi para da yemiyordu o da ayrı mesele.

Bence değer. Birinde bütün vites seti çok daha üst model ve lastik olarak da daha iyi.

Teşekkürler.

Bence değer. Birinde bütün vites seti çok daha üst model ve lastik olarak da daha iyi.

Bir şey soracağım uzun süre kullandıktan sonra sol pedal komple olarak sallanmaya başladı sonra çıktı daha önceki bisikletimde alacağım bisiklette böyle olmaması için ne yapmam lazım.
Ve attığın linkteki pedalla sitesi güvenli midir?

Son düzenleme:
Alacağım bisiklette böyle olmaması için ne yapmam lazım?
Ve attığın linkteki pedalla sitesi güvenli midir?
Site güvenilir. Dediğiniz olayın olmaması için bisikletin montajını iyi bir bisikletçiye yaptırabilirsiniz.

Site güvenilir. Dediğiniz olayın olmaması için bisikletin montajını iyi bir bisikletçiye yaptırabilirsiniz.

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı