KTM RC 125 alınır mı?

Merhaba hocam bende RC 125 piyasanına bakıyorum ama fiyatları normal motor piyasanına gore pahalı ve tuzlu bunun nedeni zamanında sıfırının satmamasımı yoksa alan herkesin memnun kalıp satmak istememesiyinden kaynaklı? Bir de RC 125 RC 250 ve RC 390 yedek parçaları aynımı

Ek bir ilave soru
A1 ehliyeti alacağım yakında nasipse. 125'lik yerine 250 alsam trafikte birisi gelip bana arkadan carpsa suçsuzken suclu duruma düser miyim?

Cevabı ikisi de değil KTM'nin pahalı bir model olması ve Türkiye'de yeni nesilinin yeteri kadar satmaması. Yedek parçalar eski kasada aynıydı 2017 ve üzeri kasada nasıl bilemiyorum. Seneye bir kasa daha değişecek. Biri size arkadan çarpsa o suçlu olur ve kasko yoksa ona ödetebilirsin. Ancak polisler görmüşken sana da ceza keser benden demesi.

Cevabı ikisi de değil KTM'nin pahalı bir model olması ve Türkiye'de yeni nesilinin yeteri kadar satmaması. Yedek parçalar eski kasada aynıydı 2017 ve üzeri kasada nasıl bilemiyorum. Seneye bir kasa daha değişecek. Biri size arkadan çarpsa o suçlu olur ve kasko yoksa ona ödetebilirsin. Ancak polisler görmüşken sana da ceza keser benden demesi.
Anladım hocam bilgiler için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı