Dostlar, Kubuntu kurduk hayırlı olsun ama Brave Browser yüklemek istedim, kod falan çıktı önüme. Nasıl yapılıyor bunlar? Çok mu zor kullanmak ben mi anlayamadı? Ekran kartı driver nasıl kuracağım? Kodlarla mı? Yardım ederseniz çok iyi olur.
Dostlar, Kubuntu kurduk hayırlı olsun ama Brave Browser yüklemek istedim, kod falan çıktı önüme. Nasıl yapılıyor bunlar? Çok mu zor kullanmak ben mi anlayamadı? Ekran kartı driver nasıl kuracağım? Kodlarla mı? Yardım ederseniz çok iyi olur.
Bir terminal çalıştırıp (varsayılan olarak kısayolu "CTRL + ALT + T " olmalı) aşağıdaki komutları kopyalayıp yapıştırın, yönetici şifreniz istendiğinde girin.
Bir terminal çalıştırıp (varsayılan olarak kısayolu "CTRL + ALT + T " olmalı) aşağıdaki komutları kopyalayıp yapıştırın, yönetici şifreniz istendiğinde girin.
Ubuntu nün mağazası vardır ordan browser indirebilirsin kod yazmadan vede ordan linux a uyarlanmış tüm programları indirebilirsin flaş player ise emin değilim ama chorme indirince otomatik geliyor bide ekran kartı driver ı nasıl kuruluyor bilmiyorum(ki büyük ihtimalle kurulmuyor) neyse umarım yardımcı olmusumdur.
Varsayılan olarak kısayolları farklı olduğu için öyle, isterseniz değiştirebilirsiniz.
CTRL + C ile kopyaladıktan sonra terminale gelip sağ kliğe basmayı deneyin.
Ekran kartı driverı için, ekran kartınızın modelini söyleyebilir misiniz?