2. komutu eksik vermişim--user
eklemem lazımdı.
ASUS için bilmiyorum. Kendi cihazımın uygulamasında yapabildiklerimi BIOS üzerinden halledebiliyorum belki benzer durum olabilir.
Ayrıca çok önemli olmayabilir amdgpu Wayland ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor ben laptoplardaki çift ekran kartını masaüstü sistemlerdeki tek ekran kartına karşı bir avantaj olarak görüyorum.
Eğerinxi -G
yazdığınızda driver bölümünde NVIDIA yazıyor ise sorun yok sürücünüz kurulu.
inxi komutu bulunamadı hatası alırsansudo zypper in inxi
ile kurabilirsin
Eki Görüntüle 2265763
Komutların çıktısını paylaşır mısınız?Yok hocam ne yaptıysam kod çalışmıyor işletim sistemi işkence gibi driver da hala AMD gözüküyor.
Her seferinde tekrar tekrar depoyu silmeye çalışmanıza gerek yok zaten bir kere sildik.
flatpak remotes
ile kontrol edicez.flatpak remotes
yazarak kontrol edeceksiniz.nvidia-smi
komutunun bir çıktısını alabiliyor musunuz?lspci
komutunun çıktısını paylaşır mısınız?Her seferinde tekrar tekrar depoyu silmeye çalışmanıza gerek yok zaten bir kere sildik.
Tekrar tekrar eklemeye çalışmanıza da gerek yok.flatpak remotes
ile kontrol edicez.
Yine komutu yanlış yazmışım...flatpak remotes
yazarak kontrol edeceksiniz.
nvidia-smi
komutunun bir çıktısını alabiliyor musunuz?
Hayır iselspci
komutunun çıktısını paylaşır mısınız?
Hocam flathub deposu ile bir sorun yok. Gnome da uygulamalar ile rahatça uygulama kurabilirsiniz.
Hocam nvidia sürücü deposunu eklemişsiniz ama sanırım sürücüyü kurmamışsınız.
ile kurmaya çalışırmısınız.sudo zypper in nvidia-drivers-G06 nvidia-driver-G06-kmp-default nvidia-video-G06 nvidia-gl-G06 nvidia-compute-G06
Hocam flathub deposu ile bir sorun yok. GNOME da uygulamalar ile rahatça uygulama kurabilirsiniz.
Hocam NVIDIA sürücü deposunu eklemişsiniz ama sanırım sürücüyü kurmamışsınız.
İle kurmaya çalışır mısınız?
Hocam flathub deposu ile bir sorun yok. GNOME da uygulamalar ile rahatça uygulama kurabilirsiniz.
Hocam NVIDIA sürücü deposunu eklemişsiniz ama sanırım sürücüyü kurmamışsınız.
İle kurmaya çalışır mısınız?
Kurdum ama hala AMD görünüyor.
nvidia-smi
komutu ile mi baktınız.lspci | grep VGA
komutunun çıktısını paylaşır mısınız?Flathub tam olarak nedir nasıl uygulama kuracağım?
sudo zypper in gnome-software
ile kurabilirsin.nvidia-smi
komutu ile mi baktınız.
lspci | grep VGA
komutunun çıktısını paylaşır mısınız?
Neden bilmiyorum ama inxi komutu ile sürücüyü kurmasanız bile kartın gözükmesi gerekir ama gözükmüyor.
Flathub hem uygulama geliştiricisi hem de kullanıcı için harikadır. Uygulamaların her dağıtımda kurulup kullanılabilmesi için en iyi 3. parti depodur.
Uygulama kurmak için GNOME da yazılımlar uygulaması var.
Yüklü değilsesudo zypper in gnome-software
ile kurabilirsin.
Hocam kodu yapıştırdım ama uygulama inmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.