Kubuntu Tema Değişmiyor

KDE'nin ayarlar uygulamasından her şeyi değiştirebiliyorsun, orada bulunan "yeni tema yükle" seçeneklerini kullanırsan istediğini elde edebilirsin. İnternetten bakmana bile gerek yok KDE sana her türlü tema indirme imkanını tanıyor zaten.
Onu çözdüm zaten de Dock kısmını hala MacOS gibi yapamadım. O yüzden araştırıyordum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200908_213009.png
    Screenshot_20200908_213009.png
    103,3 KB · Görüntüleme: 45
"sudo apt-get install" komudu işe yaradı ve yükledim. Şimdi nereden aktifleştireceğim?
Latte uygulaması eklenmiş olması gerekiyor zaten uygulama menünüze, oradan çalıştırın. Bir kere çalıştırmanız yeterli sonrasında her sistem açılışında otomatik açılacaktır.

Şimdi Latte'nin konfigürasyon menüsünden yeni temalar indirebilir ve uygulayabilirsiniz.

Latte uygulaması eklenmiş olması gerekiyor zaten uygulama menünüze, oradan çalıştırın. Bir kere çalıştırmanız yeterli sonrasında her sistem açılışında otomatik açılacaktır.

Şimdi Latte'nin konfigürasyon menüsünden yeni temalar indirebilir ve uygulayabilirsiniz.
Peki SSD üzerinde kurulu olan bir oyunu (Windows) Linux'tan oynayabilir miyim yoksa baştan mı kurmam gerekli?
Latte Dock uygulama olarak gelmiş olması lazım. Çalıştırınca etkinleşir, sonra kendine göre özelleştirirsin.
Teşekkürler hallettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı