Küçük yaşta prostat olmak

@150101 doktor hiç kalkıp ebeveynine "Çocuğunuz maşallah saydırıyor" gibi konuşur mu lütfen :) Kanser falan zaten bu senin tespit edebileceğin konular değil. En kısa zamanda doktora git gerçeği öğren. Söylerse sana söyler biraz azalt diye :)

Günde 1 posta atmakta sıkıntı yok, atamaz isen sıkıntı vardır :D Ailen iyi birileri ise, senin bu durumunu olumlu ve olgun şekilde karşılayacaktır. Ailene usulca, ''Sürekli küçük tuvaletim geliyor'', dersin. Bunda bir sakınca yok. Doktor kalkıp, ''Çocuğunuz her gün maşallah iyi postalıyor, posta atmayı acilen bırakması gerek'', diyecek değil... En fazla, ara,ara ve biraz azalt diye söyler emin ol.

Haftada 4 posta prostat kanserine yakalanma riskini azaltıyor zaten. Lakin günde en fazla 3 kere yapılmalı ki kaslarımız zarar görmesin. Testisleri çok yormak da çeşitli ağrılara sebep olabiliyor.

Aslında ben bir çözüm buldum ama ...
1- yanıma 50 ML pet şişe kullanıyorum. Tabi sabaha kadar yetmiyor ama olsun.
2- uyku hapı. Ama sabah patlayacak gibi oluyorum.

Aslında ben bir çözüm buldum ama ...
1- yanıma 50 ML pet şişe kullanıyorum. Tabi sabaha kadar yetmiyor ama olsun.
2- uyku hapı. Ama sabah patlayacak gibi oluyorum.
Dostum doktor ilaç verirse kullanman lazım şaka bir yana böyle olmaz böbreklerin zarar görebilir uyku hapı alırsan buda hiç iyi olmaz ve yan etkileri var.

Şu konudaki yorumlara gülmekten başka hiçbir şey yapamadım sanırım :D

Şaka bir yana bilgisayarı kapat düğmesinden kapatıp, koşa koşa doktora gitmenizi öneririm, hastalık olabilir, mazallah.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı