Küçükken korktuğunuz saçma şeyler neler?

İlkokulda bizim derslerimize girmemesine rağmen Celil adında bir öğretmen vardı. Bütün öğrenciler çekinirdi ondan.
Bir anımı daha anlatayım, okulumuz dört katlıydı, teneffüste iken sınıf arkadaşlarım kağıttan uçak yapıp okul bahçesine atıyorlardı. Bir tane ben atayım dedim kendi kendime. Attığım kağıttan uçak Celil öğretmenin kafasına gelmişti. En büyük korkumu o gün yaşamıştım diyebilirim. 🙂
 
66C99A9E-1857-423E-83DC-C2459B5D93D1.jpeg

Rüyalarıma girerdi. :D
 
Sobaya asılan çamaşırların oluşturduğu gölgeleri, canavar sanıp kafamı yorganın içine gömerdim. Nefes alamayana kadar durup, sonra kafamı sobanın zıt yönüne çevirip uyurdum.

@AB7SS CS 1.5 sürümün de ''cs_assault, cs_havana, cs_747, as_oilirg, as_tundra'' haritalarını botlar ile oynardım. Şu adamın resmini görüp, oyuna girdiğim de hafif gerile gerile oynardım. Elime MP5 alıp, mermi almadan oynadığımdan %80 ölüyordum. Ayrıca oynadığım haritalar as_tundra hariç gece olduğundan, beni o ortam gererdi. Bu yüzden gündüz ve karlı temasından dolayı ''as_tundra'' sevdiğim bir harita olmuştur.

maxresdefault.jpg


Ayrıca çok küçükken, teyzemin oğlu Duke nukem 3D oyununu oynamam için vermişti. Bu oyunun ilk bölümü bile geçemedim. Tamamen korkutmak amaçlı yerleştirilen düşmanlar ve dokuların kalitesizliği gereksiz kasvetli bir ortam yaratıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Gerçekçi oyuncak bebekler ve uzaylılar. Hala korkuyorum sanırım. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı