Küfür dava sebebi mi?

Etse bile ilgilenilir mi muamma.

"Hakaret" klasmanına girecek şeyler söylediyseniz evet dava sebebi ama kimsenin uğraşacağını düşünmüyorum.

Edit: Arkadaşlar bir şey olmaz vb. demiş ama eğer bir şey olmasaydı avukatlık şirketleri twitter'da dört dönüp influencerlara "size hakaret edenleri biz tespit edelim hakaret davası açalım" diye teklif yollamazdı değil mi ?

Dostum dava açsa bile kazanamaz ve zaten devlet muhtemelen çok uğraşmaz diye düşünüyorum onca iş varken.

Merhaba arkadaşlar. Bugün rank atlama maçında takıma bir troll geldi ve durmadan bana kör atıyor ve silahlarımı çalıyordu ben de buna bayağı bir sövdüm. Hiç sesini açmadı dava edebilir mi?

Edemez hocam, büyük bir siyasetçinin oğlu değilse seni şikayet edeceğim falan der ama kimse onu ciddiye almayacaktır merak etmeyin günde belki 1000'den fazla kişi deniyordur bunu.

Merhaba arkadaşlar. Bugün rank atlama maçında takıma bir troll geldi ve durmadan bana kör atıyor ve silahlarımı çalıyordu ben de buna bayağı bir sövdüm. Hiç sesini açmadı dava edebilir mi?

Evet dava edebilir. Uğraşırsa sonucada bağlar. Ama küçük ihtimal tabii. Yapma böyle şeyler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı