Küfürler görmezden gelinirse LoL'e başlanır mı?

Bende yillardan beri arada girip oynarim ne rank bilirim ne baska bisey oyunumu oynar çıkarım arada feedleyenler çıkıyor ama nadir.
 
Eğer boş zamanlarını bir oyunda geçirmek istiyorsan, LoL tam olarak böyle bir oyun. Hiç bitmiyor. O yüzden boş zamanının tamamını harcayabilirsin.
 
Sohbetteki garipleri ciddiye alıp alınan var mı ki? Oyunun tek eksi yanı bence ne kadar iyi oynasan da takımın yüzünden kaybetmen vs. onun harici güzel.
 
Başlıkta oyun için yazdım ama tam anlaşılmamış olabilir. Yani kitlesini takmadığım sürece LoL'e başlamalı mıyım? Zaten Valorant'tan falan çöp kitleye alıştım. Takım arkadaşlarımızı susturabiliyorsam benim için sorun yoktur. Bu aralar Online bir oyun arıyorum fakat bulamıyorum. Ya da LoL'e başlarsam aşırı bağımlılık yapar mı? Ne kadar oynarsam oynayayım çok iyi oynayabileceğimi sanmıyorum. Çünkü 100 saat oynadığım oyunlarda bile hala rankıma göre kötü sayılırım. Gece gece düzgün yazamadım. Konuyu toparlayayım. Yani ben ailevi değerlerime edilen küfürleri görmezden gelirsem veya takım arkadaşlarımı susturursam LoL'e başlanır mı?

Başlayan arkadaşım var yalvarıyor beni bundan kurtarın diye başlanmaz.
 
Başlasanız bile kanser olursunuz hocam rank çıkamamaktan.

Yani çok zaman ayırman gerekir.
Eğer Online bir oyun istiyorsan daha kaliteli oyunlara yönel bence.
R6 gibi.

Dediğim gibi zaten sevdiğim oyunlarda bile kötü oynuyor sayılırım. Zaten dereceli gireceğimi de sanmıyorum. Üstelik R6 da oynuyorum ama PC'de yer sıkıntısı olduğundan yakında sileceğimi düşünüyorum.
 
Küfür eden herhangi bir insanı ciddiye almıyorum çünkü aynı seviyede olmadığımızı biliyorum. Bana sorarsan LoL gibi bir oyuna başlamak mantıklı değil. İlerde çok zamanını alacak ve herkes gibi bundan pişmanlık duyacaksın. Ama oynamak istiyorsan da küfür yiyecek olman bunu engellemesin. Herkesi susturur keyfine bakarsın. Hem zeka seviyesi bu kadar düşük insanların varlığını görmek ülkenin geleceği hakkında seni karamsarlığa düşürebilir. Bilmem anlatabildim mi.
 
Küfür eden herhangi bir insanı ciddiye almıyorum çünkü aynı seviyede olmadığımızı biliyorum. Bana sorarsan LoL gibi bir oyuna başlamak mantıklı değil. İleride çok zamanını alacak ve herkes gibi bundan pişmanlık duyacaksın. Ama oynamak istiyorsan da küfür yiyecek olman bunu engellemesin. Herkesi susturur keyfine bakarsın. Hem zeka seviyesi bu kadar düşük insanların varlığını görmek ülkenin geleceği hakkında seni karamsarlığa düşürebilir. Bilmem anlatabildim mi?

Oyuna o kadar bağlanacağımı hiç sanmıyorum. Bağımlılık olayını CS:GO ve Valorant için de duyuyordum. Ama CS:GO'yu artık oynamıyorum ve Valorant'ı da günde en fazla 1 saat oynuyorum. Zaten indirimdeki Assassin's Creed mythology Pack'i alacağım için oyun oynadığım zamanın çoğunu ona harcayacağım. Yanında da Online bir oyun olsun diye günde 1 saat falan oynamalık bir oyun arıyorum. Arkadaşım oyuna girse LoL'e de gerek kalmayacak zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı