Kulak altı için el yazısı dövme önerisi

Kulak altı için el yazısı dövme önerileriniz var mıdır?
Kulak altı hoş durmuyor bana göre, kollarım hep dövmeli benim, gayet güzel duruyor. Yaptıracaksan ön kolunun iç kısmına yaptır, orada güzel duracağına eminim el yazılı dövmenin. Tabi biraz büyük olması lazım ve uzun, öyle olursa çok güzel görünür. Küçük olursa kötü durur. Yaptırmak istemiyorsan kulak altına yaptır.

Kulak altı için el yazısı dövme önerileriniz var mıdır?
Birde neyle ilgili istiyorsun?

Son düzenleme:
Kulak altı hoş durmuyor bana göre, kollarım hep dövmeli benim, gayet güzel duruyor. Yaptıracaksan ön kolunun iç kısmına yaptır, orada güzel duracağına eminim el yazılı dövmenin. Tabii biraz büyük olması lazım ve uzun, öyle olursa çok güzel görünür. Küçük olursa kötü durur. Yaptırmak istemiyorsan kulak altına yaptır.

Bir de neyle ilgili istiyorsun?

Kanka zaten kolu kapliyacağım ama kulak altına da yaptımak istiyorum bir şey.

Kanka zaten kolu kapliyacağım ama kulak altına da yaptımak istiyorum bir şey.
Sana şunu söyleyeyim birde, sporla falan uğraşıyorsan okey ama kilo alımı gibi bir durumun olursa veya düşme gibi yani hedef bir kilon varsa ona ulaş öyle yap. Yani zayıfken yapma dövme, kilo alırsan genleşir dövme ve silinmese bile silik gözükür, simetri durmaz yani. Uğraşmıyorsan direk yaptır geç, bil diye istedim.

Sana şunu söyleyeyim birde, sporla falan uğraşıyorsan okey ama kilo alımı gibi bir durumun olursa veya düşme gibi yani hedef bir kilon varsa ona ulaş öyle yap. Yani zayıfken yapma dövme, kilo alırsan genleşir dövme ve silinmese bile silik gözükür, simetri durmaz yani.
El yazısı istiyorsunda, söz mü olacak, birisinin adımı, sembol şeklindemi, bi söylersen önerebilirim.

Sana şunu söyleyeyim bir de, sporla falan uğraşıyorsan okey ama kilo alımı gibi bir durumun olursa veya düşme gibi yani hedef bir kilon varsa ona ulaş öyle yap. Yani zayıfken yapma dövme, kilo alırsan genleşir dövme ve silinmese bile silik gözükür, simetri durmaz yani. Uğraşmıyorsan direk yaptır geç, bil diye istedim.

El yazısı istiyorsunda, söz mü olacak, birisinin adımı, sembol şeklindemi, bir söylersen önerebilirim.

Güzel bir söz kankam İspanyolca mesela çok güzel duruyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı