Daha fazla
- Meslek
- Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator.
Çok garip. İlla sizin istediğiniz ve hoşunuza gidecek, sizi savunacak şekilde mi yorum yapmamız gerekiyor? Hijyen konusu ile ilgili benim gibi 3-4 kişinin daha aynı yorumu yaptığını görebilirsin.boş yapmışsınız.
Yaptığınız alış verişlerde hatalı olma, bilgisizce davranmış olma ihtimaliniz yok mu?
Madem bilgilisiniz, o halde buraya neden konu açtınız? Zeten biliyorsunuz ya hani...
Yazdığınız tabirin anlamını bilmem. ama sanırım şu aşağıdaki gibi cümle kurmayı becerememiş, ne yazdığı anlaşılmayan kişilerin yazdıkların "boş yapmak" olarak nitelendirilebilir.
Mağaza 14 gün cayma hakkı dedikten sonra hiçbir ürünü geri almaz sizin tabirinizle.
Global olarak her yerinde olmaz denilen ülkeler zaten 3. dünya ülkeleri.
Apple Gibi bir firma sizin istediğiniz gibi "gelişmiş ülke pazarında" sayılmıyor mu?Global olarak gelişmiş ülkeleri ele alırsanız sevinirim. Kendinizi doğulu gibi hissediyorsanız herhangi bir insan hakkınızın bulunmadığınızı düşünüyorsanız devam edin. Ben öyle düşünmeyeceğim.
Bu bahsetttiğiniz "yalan" hangi cümlemde geçiyor? Sizinle aynı fikirde olmadıkları için İnsanlara hakaret etmek, suçlama hakkınız var mı?Yani insanları yalan söyleyerek kulaklıklar alınmaz diyerek caydırmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım?
Son düzenleme: