14 gün içinde ekran koruyucusu iade edilebilir mi?

YusufGK

Kilopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan hayalet ekran ve koruyucu cam almıştım (ikisi tek ürün), bugün açtım ancak ürün telefonun ekranını çok kalitesizleştirdi (pikselleri sayabiliyorum) ve sol üst köşesinde geçmeyen baloncuk var (işlemcilerdeki sol üst köşedeki üçgen gibi ancak daha büyük), bu ürünü iade edebilir miyim? Açıp kullanmış olmam sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'dan hayalet ekran ve koruyucu cam almıştım (ikisi tek ürün), bugün açtım ancak ürün telefonun ekranını çok kalitesizleştirdi (pikselleri sayabiliyorum) ve sol üst köşesinde geçmeyen baloncuk var (işlemcilerdeki sol üst köşedeki üçgen gibi ancak daha büyük), bu ürünü iade edebilir miyim? Açıp kullanmış olmam sorun yaratır mı?
İyi niyetle yazdığını varsayarak, mevzuat gereği tek kullanımlık olan bu ürünün iade olmayacağını söylemek isterim. O koruyucu cam artık kullanılamaz başka tüketici tarafından. Teknik bilgisi olan arkadaşlar o baloncuğun senin yapıştırma hatan olduğunu da söyleyebilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı