Kulaklık Sorunu

NeverBackDown

Kilopat
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım konu şöyle :
Galaxy S3 kulaklığını telefonda kullanıyorum mikrofon çalışıyor ama PC'ye taktığım zaman mikrofon çalışmıyor. TS3'de,skypede,facebook'ta,ses kaydedicisinde ama telefonda çalışıyor.. Ben kulaklığı bilgisayarın yeşil girişine takıyorum çünkü ses ve mikrofon aynı kabloda.. Pembe yere taktığım zaman yine mikrofon çalışmıyor bu seferde ses de kesiliyor nasıl halledebilirim bu durumu. Hem ses gelicek hem de mikrofonu kullanabileceğim ama yeşil girişe takınca sadece ses veriyor pembe girişe takınca da ikisi de yok oluyor.

Yok öyle birşey, onlar telefona özel üretildi pc de ikisi bir arada çalışmaz çünki pc de ses ve mikrofon girişleri (Yeşil-pembe) ayrı ayrıdır.
Birleştirici bir aparat varmı bilmiyorum ama uydurma bir birleştirme yapılabilir fakat çalışıır mı bilemem.

3-5mm-Stereo-2X-RCA-Donusturucu-Ses-Kablosu__54358192_1.jpg

Tabi resimdeki uclar farklı örnek olsun diye (erkek) kulaklık ucu 3.5mm olan benzer kabloyla birleştirme yapılabilir. Bir uc yeşile diğeri pembeye takılır sendeki kulaklık ucuda dişiye ama çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sıkıntımda şu benim bilgisayarın sadece 1 tane kulaklık girişi var fakat ordan mikrafon ve kulaklık ayarı yapabiliyon fakat benim pc kulaklığımda iki kablo var yardım

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı