Kulaklık ve saat mi sadece saat mi?

Hangisini almak mantıklı?

• Watch 5 44mm+ galaxy buds 2

Oy: 11 78,6%
  • galaxy watch 6

Oy: 3 21,4%

• Oy verenlerin toplamı
    14

575457

Decapat
Makaleler
1
Kulak üstü kulaklığım var ama sadece evde bir yere götüremiyorum, yanımda taşıyacağım kablosuz kulaklık olsa güzel olur. Ama kulak içi de beni çok rahatsız ediyor sevmiyorum.

Watch5 44mm + Buds2 tabii ki. Samsung bayagi komik bir firma, W6 resmen W4++, W5 de resmen W4+ gibi bir sey. W4 ile W5 arasinda cok fiyat farki olsa neredeyse W4 al diyecegim yani o kadar ayni gibiler. Safir cam ve buyuk batarya yenilemesiyle ayni saati piyasaya suruyorlar surekli olarak. W6'nin W5'ten gozle gorulur farki daha ince bezele sahip olmasi ve Exynos W920 yerine W930 bulundurmasi ama bunun arti mi yoksa eksi mi oldugunu zaman belirleyecek.

Kulaklık hediyesi olan bir alternatif.

Ben de tavisye ediyorum geçen akşam bir arkadaşım ile buluştum kendisi yeni almış çok beğendim. Ben de Huawei Watch Fit kullanıyorum inanılmaz kaliteli kulaklık olarak da Oppo Enco W51 almıştım. 2 sene oldu ne kalitesi ne bataryaları hiçbiri sorun çıkartmadı. Şu an bu cihazları iPhone 6S ve Vivo marka telefonlarda kullanıyorum uyum sorunu çıkartmıyor. Samsung almak istemezseniz Huawei en iyi seçenek olur.

Huawei güzel de yazılım ve uygulama desteği kötü benim için uygulama ve özellik çok önemli ayrıca telefonum Samsung.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı