Kullandığım antidepresan ilaçlar zekamı mahvetti

oyuncaz

Kilopat
Anafranil ve abizol zekamı kötü etkiledi. Algım, zekam ve algım kötü. Hafızam berbat. 1 yıldır kullanıyorum. Anafranil 50 mg ve abilify 5 mg. Doktor kontrolünde bırakırsam geçer mi?

Anafranil ve abizol zekamı kötü etkiledi. Algım, zekam ve algım kötü. Hafızam berbat. 1 yıldır kullanıyorum. Anafranil 50 mg ve abilify 5 mg. Doktor kontrolünde bırakırsam geçer mi?
Doktor kontrolünde bırakman daha doğru olur sen de biliyorsundur bu tür ilaçları bir anda bırakmak iyi bir şey değil sağlığın için.

Doktora sorarsan belki de ilaç bazlı değil de son zamanlarındaki bir algı yüzünden zekanı kullanmakta çekiniyorsun gibi bir cevap alabilirsin. Yani ne demek istiyorum, kendi belleğini temize çekip olayın ilaçla alakalı olup olmadığını tespit etmek gerekebilir.

Yok yanlış bir yorum, isterseniz masaüstü konularına bakabilirsiniz sohbet değil tavsiye vermeye çalışıyoruz burada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı