Kullandığınız CPU modeli nedir?

AMD Ryzen 5 2600 kullanıyorum, zaten Intel artık parasının hakkını vermemeye başladı fakat son dönemlerde AMD kötüleşti Intel yükselmeye başladı.

Ryzen 7 3700x

R5 3600 ile bunun arasındaydım. Aslında buna gerek yoktu. Anneme tarla kira ücreti gelmişti. Nefsim kabardı ve 3700x aldım. İyi de oldu. Az yakan çok kaçan bir işlemci ve 3600 aldıktan sonra muhtemelen soğutucu almak zorunda kalacaktım. 3700x için gerek kalmadı.

Hem soğutucu, hem anakart hem de işlemcilerin kendi fiyatları yüzünden Intel tercih etmedim. Hele ki bunu aldığımda mevcut olan 9.nesil Intel işlemcilerden almanın hiç mantıklı tarafı yoktu.

Maalesef birinci nesil i5 Intel işlemci kullanıyorum :D Yeni toplayacağım sistemde kesinlikle AMD alacağım. Çünkü kardeşime PC toplarken iki markanın eş değer işlemcilerini deneyimledik ve AMD çok daha iyi perforrmans vermişti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı