Kullandığınız CPU modeli nedir?

R5 2600. 2000 Serisi çıktığında almıştım. İntel'den daha ucuz, daha performanslı. Stock soğutucusuda daha iyi hala stock soğutucuyla kullanıyorum ama artık ömrünü tamamladı. Soğutucu aldığımda ise OC yapıcam.

R5 2600
R6 1600AF

İkisi de sıfır alındı.
Ryzen 5 2600 | Nisan ayında 800₺
Ryzen 5 1600AF | Haziran ayında 700₺

Benim de bir zamanlar hayalim idi. Ama nasip 9400F oldu. Keşke overclock yapılabilse K olmayan işlemcilere.

9400F'e yapılmıyordu değil mi?

Ciddi mi bu yorum? :D 5000 Serisini görmedin sanırım.

Evet daha görmedim aslında ama ben işlemcilerde XT serisi hakkında konuşuyorum sadece 200MHz arttırıp hızları daha yüksek fiyatlara satıyorlar ama Intel ise (AMD'ciyim) 10. nesilde ise daha da güzelleşmeye başladı.

Evet daha görmedim aslında ama ben işlemcilerde XT serisi hakkında konuşuyorum sadece 200MHz arttırıp hızları daha yüksek fiyatlara satıyorlar ama Intel ise (AMD'ciyim) 10. nesilde ise daha da güzelleşmeye başladı.
Evet maalesef yapılmıyor. 6/6 gayet güçlü ve iyi bir işlemci aslında benim için gayet yeterli aslında ama insan tabi ki diyor neden diye. Ama Intel işte.

XT serisi kötüydü evet ama şuan her anlamda dünyanın en güçlü işlemcisi AMD'de.
Evet maalesef yapılmıyor. 6/6 gayet güçlü ve iyi bir işlemci aslında benim için gayet yeterli aslında ama insan tabii ki diyor neden diye. Ama Intel işte.

R5 2600'ı 1100TL'ye aldığımda i5 9400F 1400TL civarıydı. Oyunlarda bir tık güçlü ama o FPS farkları benim içinde önemsizdi. OC yapılarak o fark kapanıyor zaten. Stock soğutucusuda kötüydü onun. Grafik birimide yok ve 6C/6T.

XT serisi kötüydü evet ama şuan her anlamda dünyanın en güçlü işlemcisi AMD'de.

R5 2600'ı 1100TL'ye aldığımda i5 9400F 1400TL civarıydı. Oyunlarda bir tık güçlü ama o FPS farkları benim içinde önemsizdi. OC yapılarak o fark kapanıyor zaten. Stock soğutucusuda kötüydü onun. Grafik birimide yok ve 6C/6T.
R5 2600 hem daha düşük fiyatlı hem 6C/12T

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı