Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
- Meslek
- Öğrenci
Prime Wireless'ı 2 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısını görmedim. Şarjı da iyi gidiyor ancak RGB açık olunca vadettikleri 100 saat gibi bir süre kullanamıyorsun sanırım. Sallayınca ses çıkma olayı bende yok, hangi konu olduğunu bilmiyorum atabilirseniz ona göre yorum yaparım. Arctis 7+'tan aşırı ama aşırı memnunum. Arctis 9 ile arasında kalmıştım, 7+ daha güncel bir model olduğundan 7+ aldım. USB-C hızlı şarj ve 30+ saat kullanım süresi ile gerçekten çok başarılı. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor. Neredeyse 1.5 Haftadır şarj etmedim, hala 2 diş olarak gösteriyor kalan şarjı.
Bu iki konu bahsettiğim problemi içeriyor fakat dediğim gibi bende 2 gün içinde düzeldi. 100 saat konusunda haklısınız gözlemlerime göre 20 saat ile 40 saat arası gidiyor gibi duruyor hiç bir güç tasarrufu modu açık değilken. Peki Arctis 9'daki Bluetooth ve DTS özelliğinin eksiğini hissediyor musunuz? 7+ şarj olarak daha iyi ve çıkış tarihi 1 yıl kadar daha ileri fakat böyle eksiklikleri var ve beni biraz düşündürüyor.