Kullandığınız ekipmanları yazın

Prime Wireless'ı 2 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısını görmedim. Şarjı da iyi gidiyor ancak RGB açık olunca vadettikleri 100 saat gibi bir süre kullanamıyorsun sanırım. Sallayınca ses çıkma olayı bende yok, hangi konu olduğunu bilmiyorum atabilirseniz ona göre yorum yaparım. Arctis 7+'tan aşırı ama aşırı memnunum. Arctis 9 ile arasında kalmıştım, 7+ daha güncel bir model olduğundan 7+ aldım. USB-C hızlı şarj ve 30+ saat kullanım süresi ile gerçekten çok başarılı. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor. Neredeyse 1.5 Haftadır şarj etmedim, hala 2 diş olarak gösteriyor kalan şarjı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu iki konu bahsettiğim problemi içeriyor fakat dediğim gibi bende 2 gün içinde düzeldi. 100 saat konusunda haklısınız gözlemlerime göre 20 saat ile 40 saat arası gidiyor gibi duruyor hiç bir güç tasarrufu modu açık değilken. Peki Arctis 9'daki Bluetooth ve DTS özelliğinin eksiğini hissediyor musunuz? 7+ şarj olarak daha iyi ve çıkış tarihi 1 yıl kadar daha ileri fakat böyle eksiklikleri var ve beni biraz düşündürüyor.

Kulaklık: Logitech PRO X Gaming
Klavye: Logitech G512 Carbon Lightsync
Mouse: Logitech PRO X Superlight
Mouse Pad: SteelSeries QCK Egde XL
Monitör: Asus TUF Gaming VG248QG 24" 165Hz

Hocam fazla mı zenginsiniz yoksa Arctis Pro Wireless 7000TL olmadan önce mi aldınız?
Dövizle kazanıyorum, bir ürünün fiyatının TL miktarı beni ilgilendirmiyor.

Bir de Aerox 5, 9 ve 3 custom modelleri daha Türkiye'ye gelmedi diye biliyorum yurt dışından mı getirteceksiniz?
Almanya'dan sipariş ettim, kargoda şimdi.

Son düzenleme:
Dövizle kazanıyorum, bir ürünün fiyatının TL miktarı beni ilgilendirmiyor.

Almanya'dan sipariş ettim, kargoda şimdi.
Hayırlı olsun hocam umarım kazasız belasız elinize uğlaşır ürünler. Bizim ülkeye gelmeden belki bir inceleme yaparsınız.

Kulaklık: Trust 21952.(Telefon kulaklığı ama parasına göre iyi iş yapıyor)
Klavye: Microsoft Wired 200.(4-4.5 yıllık deneyimimle Ofis ve CS oynamak için idare eder)
Fare: SGM X7.(3.5 yıllık deneyimimle eskilerin iyisi)

Bu iki konu bahsettiğim problemi içeriyor fakat dediğim gibi bende 2 gün içinde düzeldi. 100 saat konusunda haklısınız gözlemlerime göre 20 saat ile 40 saat arası gidiyor gibi duruyor hiç bir güç tasarrufu modu açık değilken. Peki Arctis 9'daki Bluetooth ve DTS özelliğinin eksiğini hissediyor musunuz? 7+ şarj olarak daha iyi ve çıkış tarihi 1 yıl kadar daha ileri fakat böyle eksiklikleri var ve beni biraz düşündürüyor.

Bluetooth özelliği biraz daha tercih meselesi olduğundan ben 7+ seçmiştim. Kısaca Bluetooth özelliği olsun isteseydim Arctis 9 alırdım aslında. DTS konusuna gelirsek ben herhangi bir eksiklik veya eksi yön görmedim Arctis 7+'da. Arctis 7+dan alabileceğin maksimum verimi SONAR özelliği yeterince karşılıyor diye düşünüyorum.

SteelSeries Prime Wireless sorununa gelirsek, ben attığınız konudaki sorunu yaşamadım ancak görünen o ki büyük bir sorun gibi gözüküyor. Muhtemelen içinde bulunan batarya yuvasından çıkmış gibi gözüküyor. Sadece videoyu izleyerek yorumladım bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı