Kullanıcı adınızın hikayesi ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kullanıcım hikayesi şu: Bir ara arkadaşımdan oyun oynuyordum arkadaşım bana oyunun kralısın demişti bende başına strong ekleyip strongking yaptım sonra en sevdiğim sayı olan 17'yi ekleyip strongking17 yaptım 6 yaşımdan beri bu kullanıcı adımı kullanıyorum. Bazen sıkıldığımda sayıları değiştiriyorum.

İsmimin baş harfleri MES. Sade geldiği için bir s daha ekledim. İsmimden olmadığı için onu küçük yaptım. Hem İngilizce'de mess diye bir kelime olduğu için daha çok içime sindi. Eleven'ı sevdiğim için 11 ekledim. Böyle kalıplaştı. Oyunlarda 11 gözükmediği için genelde MESs™ kullanırım.

Bizim koyde cok kar yagar. 4 metre yagdigi kislar bile olmus. Insanlar tuneller kazarak koyde geziyorlarmis zamaninda. Iste boyle zamanlarda insanlari metrelerce pesek kara batip olmekten kurtaran ekipmana gigile derler. Ben de oyunlarda support oynayip olumden kurtardigim icin nickimi boyle yaptim. Internette arastirdim 80'li yillardaki bir animenin karakterlerinden biri ayni zamanda fakat bizim koyde cok daha onceden kullanildigi icin bu ekipman, nickim essiz diyebilirim :)

Elk Cloner Apple II sistemlerini etkileyen boot sector virüsü olarak bilinmektedir. Bilgisayarın belleğine yerleşmektedir. Virüs bulunmayan bir disk yerleştirildiğinde Elk Cloner kendini kopyalamaktadır ve diskten diske yayılmaktadır.

Bilgisayarın her 50. açılışında ekranda bir şiir belirmektedir. Bu şiirde şunlar yazmaktadır:
Elk Cloner: The program with a personality
It will get on all your disks
It will infiltrate your chips
Yes, it's Cloner!
It will stick to you like glue
It will modify RAM too
Send in the Cloner!

9748'i google gmail açarken belirledi, gmail için ezberlemek zorunda kaldım, sonuç bu.
Ve garip olan ETS 2 ingiltere hız sınırları 97 ve 48. 🧐
SCS benden çaldı. :D
Akif ise ismim:D

Soğuk bir kış gecesiydi, etraf nur doldu...
Şaka şaka, hesabı açmadan önce MSI Alpha 15 2019 incelemesi izlemiştim aklıma onun ekran kartı geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı