Kullanılabilir RAM miktarı nasıl arttırılabilir?

Yüksek performans bilgisayarının bütün kaynaklarını fazla kullanır ve bilgisayar hızlanır. Ancak bilgisayarın ömrü kısalır.
Anladım hocam. Ben herhangi bir oyuna girdiğim zaman oyun moduna alıyorum, oyundan çıktığım zaman ofis moduna geri çeviriyorum. Ayrıca sistemi kapatacağım zaman soğumasını bekliyorum ve o zaman kapatıyorum.

Hocam ileride değil bence şimdi alın malum ekran kartı fiyatları ve RAM fiyatları günden güne artıyor bir de sizinki laptop eğer 2 slottada 4 GB'lık bellek varsa 8 8 alın derim CPUID-Zden kontrol ederbilirsiniz bilgisayarınızı
Hocam bilgisayarı henüz yeni aldım, slot sayısına göre alacağım ram değerini öğreneyim ona göre kendi servisine götüreceğim taktırmak amacıyla

Anladım hocam. Ben herhangi bir oyuna girdiğim zaman oyun moduna alıyorum, oyundan çıktığım zaman ofis moduna geri çeviriyorum. Ayrıca sistemi kapatacağım zaman soğumasını bekliyorum ve o zaman kapatıyorum.

Hocam bilgisayarı henüz yeni aldım, slot sayısına göre alacağım ram değerini öğreneyim ona göre kendi servisine götüreceğim taktırmak amacıyla
Bir öneri daha hocam sakın tekli 16GB RAM almayın. Pişman olursunuz. Arkadaşın dediği gibi 8+8 daha iyi.

Buna katılmıyorum.

Bendeki Amd ati ekran kartını performans modunu geçtim üzerine yüzde 10 OC ile kullanıyorum, hala sıfır performans kaybı ile çalışıyor.

Kısaca kartın ömrünü bitirmeye kimsenin ömrü yetmez.
Hocam genel olarak öyle. Tabi iyi kullanıyorsanız, bilgisayarınıza iyi bakıyorsanız bilemem. Ama her türlü ömrü kısaltıyor ve ısıyı arttırıyor.

Tamam hocam bir bakayım. Bende uzun süredir girmiyordum.
1686684592728.png

Şöyle göndereyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı