Kullanması keyifli Linux dağıtımı önerisi

taxi driver

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Arch kurdum, Manjaro kurdum, birden fazla dağıtım denedim. Ama bunların hiçbiri beni tatmin etmedi. Arch'tan başlamak gerekirse, Arch kurması zor. Onu bir şekilde hallettim. 3, 4 kere kurdum sildim vs. derken kurdum ama kurmayla bitmiyor, aktif kullanım içinde birden fazla paket yüklemek gerekiyor, bu da beni zorladı açıkçası. Ondan sonra Manjaro indirdim. İlk başta benim için çok güzeldi ama sonra hafiften sıkıntı çıkarmaya başladı ve onu da sildim.
Şu an ise kullanımı keyifli ve günlük kullanım için dağıtım arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar Arch kurdum, Manjaro kurdum, birden fazla dağıtım denedim. Ama bunların hiçbiri beni tatmin etmedi. Arch'tan başlamak gerekirse, Arch kurması zor. Onu bir şekilde hallettim. 3, 4 kere kurdum sildim vs. derken kurdum ama kurmayla bitmiyor, aktif kullanım içinde birden fazla paket yüklemek gerekiyor, bu da beni zorladı açıkçası. Ondan sonra Manjaro indirdim. İlk başta benim için çok güzeldi ama sonra hafiften sıkıntı çıkarmaya başladı ve onu da sildim.
Şu an ise kullanımı keyifli ve günlük kullanım için dağıtım arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Pop!_Os veya Fedora olabilir.
Kullanmasi biraz daha zor ama Void Linux'da guzel.

Linux Mint.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uğraştırır ama keyif alırsınız. Aslında tavsiyem dağıtımdan ziyade DE ile uğraşmanız. Farklı DE'ler denemenizi tavsiye ederim.

GNOME, KDE, Deepin, cinnamon denedim biraz da i3 denedim ama en şık GNOME olarak buluyorum açıkçası eğer kendime göre bir dağıtım bulursam DE kurarım sıkıntı olmaz.

Pop!_OS veya Fedora olabilir.
Kullanmasi biraz daha zor ama Void Linux'da guzel.

Pop!_OS dağıtımı mı tercih edilmeli Linux Mint mi? ikisi arasında kaldım şu an

GNOME, KDE, Deepin, cinnamon denedim biraz da i3 denedim ama en şık GNOME olarak buluyorum açıkçası eğer kendime göre bir dağıtım bulursam DE kurarım sıkıntı olmaz.

Pop!_OS dağıtımı mı tercih edilmeli Linux Mint mi? ikisi arasında kaldım şu an
Mint'de son kullaniciya yonelik daha cok yazilim var.
Pop!_Os'in gorunumu guzel.
Live CD'den deneyip karar verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı