Kumar nasıl bırakılır?

Evet ya kendimden eskiden bu kadar nefret etmezdim, aile baskısı olsun o olsun bu olsun bir şekilde kendime bakardım fakat kumardan sonra çöktüm bildiğiniz, tavsiye için teşekkürler. Ailemin haberi olmadan gidebileceğim psikiyatristler biliyor musunuz bir de?

17 olduğunuz için zor. 18 olsanız iyi olurdu. Ne zaman yaş alıyorsunuz?

5 ay kaldı 18'e.

He bu arada güncelleme: 50K daha girdi cinnet geçirdim.
Diğer saydığım her şey iptal. Normal liseye geçiş olmuyor artık bir de.
Sen kendini zorluyorsun dostum kumarı nasıl bırakırım diye konu açtıktan 1 saat sonra bi 50k daha giriyorsun, yani kendini kontrol etmek bu kadar zor değil, disiplinini geliştirmen gerekiyor, belki kazanırım diye diye yiyip bitirdin kendini, ileride bi ailen olursa bu onlarada yansayacak, kumarı her zaman oynatan kazanır, eğer tersi bir durum olsaydı zaten kumar diye bir şey olmazdı çünkü kazanç olmazdı, oynamamak bu kadar zor değil, ciddi anlamda zor değil, gözünde fazla büyütme.

Sen kendini zorluyorsun dostum kumarı nasıl bırakırım diye konu açtıktan 1 saat sonra bir 50k daha giriyorsun, yani kendini kontrol etmek bu kadar zor değil, disiplinini geliştirmen gerekiyor, belki kazanırım diye diye yiyip bitirdin kendini, ileride bir ailen olursa bu onlara da yansayacak, kumarı her zaman oynatan kazanır, eğer tersi bir durum olsaydı zaten kumar diye bir şey olmazdı çünkü kazanç olmazdı, oynamamak bu kadar zor değil, ciddi anlamda zor değil, gözünde fazla büyütme.

1 saat değil ortalama 1 ay sürdü sanırsam,

Kumar alkol sigara uyuşturucu bir kere bulaştıysan kaçabilirsin ama saklanamazsın.
Bunu anladım kaçamıyorum. Bırakmak istiyorum zararlar uyutmuyor. Psikiyatriye gitsem ailem öğrenecek. Babam da öğrenmesin boş boş konuşacak "senden adam olmaz"

Son düzenleyen: Moderatör:
5 ay kaldı 18'e.

He bu arada güncelleme: 50K daha girdi cinnet geçirdim.
Diğer saydığım her şey iptal. Normal liseye geçiş olmuyor artık bir de.
50k'yı tak diye yiyecek paraya bu yaşta nereden ulaştınız hocam? Çok kolay birşey değil yani ve çarçur ediyorsunuz. Bence elinizdeki parayı kumar dışı şeylere sürekli harcayın en azından elinizde kalmazsa aklınıza girmez. Tabii bunun da cıvkını çıkartmayın.

1 saat değil ortalama 1 ay sürdü sanırsam,

kumar alkol sigara uyuşturucu bir kere bulaştıysan kaçabilirsin ama saklanamazsın
bunu anladım KAÇAMIYORUM A Q ŞİZOFREN OLDUM BIRAKMAK İSTİYORUM ZARARLAR UYUTMUYOR PSİKİYATRİYE GİTSEM AİLEM ÖĞRENİCEK BABAM DA ÖĞRENMESİN BOŞ BOŞ KONUŞCAK "SENDEN ADAM OLMAZ"
yoo sen kendini kandırıyorsun "psikiyatriye gitsem ailem öğrenicek bu yüzden psikiyatriye gidemiyorum" hadi ordan, psikiyatriye sana ne diyecek bunu oynayınca noluyo şunu yapınca noluyo oynama etme hadi eyvAllah bi tanede ilaç verir dönersin evine, sonra yine açarsın telefonu girersin siteye, bu iş kendinde biter dostum sırf psikiyatriye gidemedin diye kumarı bırakamadın gibisinden bişey yok bu sadece kuru bir bahane, dünyanın en nam salmış psikiyatristine git, sen yine bu kafayla bırakamıcan kumarı.

Yoo sen kendini kandırıyorsun "psikiyatriye gitsem ailem öğrenecek bu yüzden psikiyatriye gidemiyorum" hadi oradan, psikiyatriye sana ne diyecek bunu oynayınca ne oluyor şunu yapınca ne oluyor oynama etme hadi eyvallah bir tane de ilaç verir dönersin evine, sonra yine açarsın telefonu girersin siteye, bu iş kendinde biter dostum sırf psikiyatriye gidemedin diye kumarı bırakamadın gibisinden bir şey yok bu sadece kuru bir bahane, dünyanın en nam salmış psikiyatristine git, sen yine bu kafayla bırakamıcan kumarı.

"Zihinde bitiyor" gelip başımda sabah akşam dur bakalım zihinde mi bitiyor? Dostum bu öyle kolay bir şey değil. 3-3.5 yıldan bahsediyoruz, aklım gitti diyorum. Öyle bırak deyince bırakılmıyor.

Ara verdim sandığım zamanlar bile en az ayda 20k veriyorumdur. Olmuyor elinde sonunda geri veriyorum. Bugün 1 milyon alsam yarın garanti o da gider.

Bırakamıyorum kısacası, olmuyor bahane etmiyorum cidden bırakamıyorum. Zararlar çıkmıyor çıkartmaya çalıştıkça daha da içeri...

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı