Eldrithc
Hectopat
Peki kuran hiç gelmeseydi senin aklına Kuran'daki ayetler gibi ayetler gelip de onları yazabilecek miydin?
Tabii ki evet. Kutsal kitapta ne yazılabilir söyler misiniz bana? Tanrını açıklarsin, bol bol oversin. İnananlara mükafat, inanmayanlara ceza vereceğini söylersin. 2-3 tane bilgi sallarsin araya mucize gibi gorunmesi için, bu. Ekstra ne var anlayamadım?
Kur'an dil açısından eşsiz mi emin değilim, eğer çelişkili olma ve 1 ayetin 500 farklı anlamda herkesin kafasına göre yorumlanmasi konusunda diyorsanız haklısınız. Bir toplumu değiştireceğimi iddia ettiğimi de sanmıyorum, benzeri yazılabilir sadece dedim.Yani sen bu kitabın bir benzerini getireceksen öncelikle dil açısından eşsiz olacak, sonra komple bir toplumu değiştirip sonra başka toplumları da icine alarak büyük bir medeniyet kuracaksın.
Kanıt sunulacak bir konu değil, Kur'an açıkça dediğim gibi bir kitap, "bu neymiş ya hiçbir yerde bu bilgi yok" denebilecek şeyler içermiyor. Arkadaş kimse yazamaz kuran gibi kitap dedi, bende gayet yazilabilir diyorum. Evet ben yaptım oldu bu sorunun cevabıdır. Çünkü yapılabilir, içinden bana kimsenin aklına daha önce gelmemiş, mucizevi bir ayet atamazsınız. Bekliyorum varsa bilelim de tüm dünya inansın.Uzun lafın kısası eğer bir konuya elestirel yaklasacaksan önce o konuyu ogrenmen gerekiyor, hala aynı kanidaysan kanıtlanabilir mantıklı kanitlar sunmalisin. Hiçbir mantıklı ve bilimsel tartışmanin üslubu "ben yaptım oldu" olamaz.