Kurşun veya bıçak yemek nasıl bir his?

Mermi yemedim ama şöyle bir şey var adı "Adrenalin". Heyecanlandığınız kızgın olduğunuz zamanlarda bıçak da yeseniz heyecanlansanız bile onu hissetmezsiniz. Ama mesela size şuan biri sıksa tabanca ile bacağınıza bebek gibi zırlarsınız ve bacağınızda soğukluk ile ağrı hissedersiniz.

Mermi yemedim ama şöyle bir şey var adı "Adrenalin". Heyecanlandığınız kızgın olduğunuz zamanlarda bıçak da yeseniz heyecanlansanız bile onu hissetmezsiniz. Ama mesela size şuan biri sıksa tabanca ile bacağınıza bebek gibi zırlarsınız ve bacağınızda soğukluk ile ağrı hissedersiniz.
Çok haklısınız, adrenalin hayatta kalma duygusu çok derin, bu yüzden Amerika gibi yerlerde suçluların bacağına yada koluna değil direkt gövdesine ateş ediliyor.

Bıçak kesiği konusunda eğer hızlı girerse hissetmiyorsun tabi bu el, kol bacak ve ayakta geçerli. Daha sonrasında kan tutması varsa bayılma hızın akan kan miktarına göre hızlanabilir, yoksa olayın farkına varmandan dolayı ağrımaya başlar. Mermi olarak tecübem yok fakat 1 CM genişliğinde ve 2 CM derinliğindeki bıçak kesiği bana 3 yıldır devam eden kan tutmasını kazandırdı.

Çok haklısınız, adrenalin hayatta kalma duygusu çok derin, bu yüzden Amerika gibi yerlerde suçluların bacağına yada koluna değil direkt gövdesine ateş ediliyor.
Aynen öyle hocam. Bir de mesela kolunuza, dirseğinize vb. kurşun gelirse muhtemelen o kemikler kırılacak. Mermi türüne göre değişmekte tabi ağır mermiler var hafif mermiler var ama sonuçta acı çekersin. Akciğer, karaciğer, böbrek, beyin gibi yerlere gelirse zaten şansın yok. Nefes almaya çalışıyorsun keselerin kan doluyor ölüyor gidiyorsun bu kadar. Ben olsam olmazdım yok bıçakmış yok silahmış girmeye gerek yok. İlk 30 saniye hissetmezsiniz sonrasında o soğukluk ve derin acı yavaş yavaş gelir sizi bulur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı