İkisini de izleyen biri olarak. Ezel diyorum senaryo ve oyunculuk daha iyi idi.
Ezel ciddi diyorum Türk tarihinin en iyi dizisidir. Aşırı derecede fanıyım.
Sadece yüksek prodüksiyonlu bir dizi. Senaryosu giriş - gelişme - sonuç olarak ilk 10'a bile giremez.
Giriş gelişme ve sonuç olarak bir diziyi yargılayan tek sizi gördüm hocam. Ayrıca dediğinize katılıyorum ama yine de kvden iyi.
Ülkede son dönemde yaşanan illegal durumlar bile akla Kurtlar Vadisi'ni getirirken Ezel'e daha iyi demek.İkisini de izleyen biri olarak. Ezel diyorum senaryo ve oyunculuk daha iyi idi.
Ya dizinin daha ilk bölümünü izlemişsin. Kaybol buradan seri.Ülkede son dönemde yaşanan illegal durumlar bile akla Kurtlar Vadisi'ni getirirken Ezel'e daha iyi demek.
Ezel özet:
Cengiz: Kumarhaneyi soyacaz Ömer'in üstüne atacaz
Ali, Eyşan: Tamam
----
Ömer: nereye geldik, noluyor hıa...... (portakalla dövülür)
Ramiz: Herkes öldürür sevdiğini yeğen rerere rörörö
Ramiz arkadaşının manitasına göz diker, dayı diye geçinir vs.
Ülkede son dönemde yaşanan illegal durumlar bile akla kurtlar Vadisi'ni getirirken Ezel'e daha iyi demek.
Ezel özet:
cengiz: Kumarhaneyi soyacaz Ömer'in üstüne atacaz.
Ali, eyşan: Tamam.
----
Ömer: Nereye geldik, ne oluyor hıa... (portakalla dövülür)
Ramiz: Herkes öldürür sevdiğini yeğen rerere rörörö.
Ramiz arkadaşının manitasına göz diker, dayı diye geçinir vs.
Sen Ezel fanısın. Ben hiçbir dizinin fanı değilim. Şu an objektif olabilecek durumda değilsin.Cidden saçmalıyor. İlk 10'a bile giremez demiş. Zaten kaç güzel Türk dizisi var ki?
Sen hiçbir diziyi eleştirecek zekaya sahip değilsin, uza artık.Sen Ezel fanısın. Ben hiçbir dizinin fanı değilim. Şu an objektif olabilecek durumda değilsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.