Kuşum çok hasta

• Konuyu başlatan 473106
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 6.042
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun kardeşim. Lütfen bakamaycaksan daha hayvan alma.

Veterinere gitsem bile kurtulamazdı çünkü 20 dakika önce kuşum öldü.
Yapma, etme.🙁 Keşke ay da bir bakıma vb. götürseydiniz. Geçmiş olsun hocam. Sabah sabah bütün keyfim bozuldu.🙁

Buraya konu açacağına veterine götürseydin kuşun yaşıyor olurdu neyse geçmiş olsun.

Buraya konu açacağına veterine götürseydin kuşun yaşıyor olurdu neyse geçmiş olsun.
Evet hocam ya. 100-200 TL veremem deyince konu bozuldu. Keşke bir kaç gün önceden veterinere götürseydi, yaşıyor olabilirdi. Çok üzücü bir durum ama ya. Arkadaşı anlayabiliyorum.

Veteriner ne yapabilirdi ben 5 buçuk da buraya konu açtım kuşum 12 de öldü ne yapabilirdi ki veteriner
O öldüğü zaman aklımdan çıkmıyor topalladı topalladı ters döndü kuşum

Veteriner ne yapabilirdi ben 5 buçuk da buraya konu açtım kuşum 12 de öldü ne yapabilirdi ki veteriner.
O öldüğü zaman aklımdan çıkmıyor topalladı topalladı ters döndü kuşum.

Veteriner ne yapabilir bunu bilemeyiz veteriner değiliz.
Hayvanlarin hastalığını tedavisini biz bilemeyiz sadecee bu alanda uygun eğitim gören kişiler bilebilir.
Ne yapabilirdi demenizle olmuyordu 5 de götürseydiniz belki 7'ye kadar tedavi görür iyileşebilirdi neyse olan olmuş geçmiş olsun bu hayvanlara bakarken gerekli bütçeniz olması lazim bütçeniz ve bakim yapamayacaksaniz lütfen sahiplenmeyin.

Üzüldüm geçmiş olsun.
Belliki yaşın küçük Efe ama aklında olsun bir daha böyle bir sıkıntı başınıza gelirse buradan çözüm arama hemen ücretsiz bir yere götür o hayvanda can taşıyor acı çekmiş hayvan günlerce yazıktır.

Hayır bir daha bir evcil hayvan almayacağız çünkü ölümünü görmeye dayanamadım dün
Çünkü illaki hepsi ölecek ve hepsinde üzüleceğiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı