Kuşum çok hasta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailenden birisi de hasta olunca doktora götürme. Ne de olsa ölecek diye düşün tamam mı? Hayvanlara bakmayacaksanız almayacaksınız, sizin süs eşyalarınız değil onlar. Veterinere gitmek yerine gelip forumda konu açmayı akıl edebiliyorsun ama, yazık valla olan hayvana oldu.
 
Herkes konu sahibini terslemiş, 100-200 TL verecek hali yoksa bakmasın diye. O kadar kaliteli insanlarsanız konu sahibine para yollayın yaptırsın bakımı.
Bir hayvanın bakımına niyetlenmişseniz maddi ve manevi olarak bu yeterliliği yerine getireceksiniz. X bir zamanda da ne yapacağınızı bilmek için bir ya da birden fazla veterinerle iletişimde olacaksınız. Bir başkasından gelecek ödeme ile hayvan canı kurtarılacaksa o iş baştan yanlıştır. Ben bile kendi evimde hayvan beslemiyorum. İmkanım olmasına rağmen bu sorumluluğa girmiyorum. 100-200 TL ile sorumluluk satın alınabileceğini mi düşünüyorsunuz? Mükemmel bir zihniyet.
 
Herkes konu sahibini terslemiş, 100-200 TL verecek hali yoksa bakmasın diye. O kadar kaliteli insanlarsanız konu sahibine para yollayın yaptırsın bakımı. Herkesin sıkışık zamanları olabiliyor, bir şey yazarken empati kurup yazın.
Bakmaya gücü yetmiyorsa; almayacak. Bizim görevimiz ona para vermek değil, ayrıca bazı durumlarda veterinerler ücretsiz şekilde yardımcı oluyor. Adam para vermiyor diye hayvanın ölümüne göz yumacak değiller. Gereksiz duyar kasma boştan yere.

Kendinden olan bir canlıya 100-200TL verecek gücün yoksa almayacaksın kardeşim. Kimse kusura bakmasın, maddi durumun şu durumda önemli değil. Maddi durumun yoksa almayacaksın. Senin yüzünden hayvan ölmek zorunda mı?
 
Anlamadığım bu çıkan şeyler birden cikamaz zamanla ortaya çıkmıştır 1 hafta falandir hiç mi dikkatinizi çekmedi benim de kuşum var cama çarptı diye o kadar korktumki her zaman ilgilendim kontrol ettim elimde tuttum.
 
Anlamadığım bu çıkan şeyler birden çıkamaz zamanla ortaya çıkmıştır 1 hafta falandır hiç mi dikkatinizi çekmedi benim de kuşum var cama çarptı diye o kadar korktum ki her zaman ilgilendim kontrol ettim elimde tuttum.
Veteriner 100-200Tl istiyor diye tedavi ettirmemiş.
 
Ya kuşta tümör var diyorum nasıl iyileşebilirdi 5 saat içinde
Veterinere götürürsün, gerekli müdahale yapılır. Ölürse ondan sonra yapacak bir şey yok, kaderi dersin. Sen 100-200TL vermemek için ölüme terk etmişsin hayvanı.
 
Babam akşama kadar çalışıyor hava çok soğuk arabayla götürmeniz lazım nasıl götürürdüm veteriner de çok uzaktaydı nasıl götürebilirdim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı