Kusur oranı ne anlama gelmektedir?

Kimden alıyor?
Araç sahibinden alıyorsa, neden sigortaya para veriyoruz her sene?
Lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın. Lütfen.

Kaza yaptigin icin primler degisecek ve yine dolayli olarak police kime duzenlendiyse ondan cikacak buyuk oranda.

Kaza yapmamis olsaydin sigorta icin cebinden cikan para ayni mi kalacakti zannediyorsun sen yoksa?

"Nasilsa ben degil sigorta sirketi karsiliyor" kafasindan cikin, sigorta sirketini de SEN karsiliyorsun.

Kaza yaptigin icin primler degisecek ve yine dolayli olarak police kime duzenlendiyse ondan cikacak buyuk oranda.

Kaza yapmamis olsaydin sigorta icin cebinden cikan para ayni mi kalacakti zannediyorsun sen yoksa?

"Nasilsa ben degil sigorta sirketi karsiliyor" kafasindan cikin, sigorta sirketini de SEN karsiliyorsun.
Kardeşim sen şaka mısın?
Hayatında hiç kazaya karıştın mı?
Veya şöyle sorayım, hiç kaza yapıp ardından tekrar sigorta yaptırdın mı?
Kazada masraf atıyorum 5000 lira, sen bir daha sigorta yaptırdığında 5000 lira + sigorta parası mı ödüyorsun?

Kardeşim sen şaka mısın?
Kazada masraf atıyorum 5000 lira, sen bir daha sigorta yaptırdığında 5000 lira + sigorta parası mı ödüyorsun?
Öncelikle sormamız gereken şey sigorta parası ve karşıladığı miktar olmalı. Bu bilgi olmadan yorum yapmanız olanaksız.

Kardeşim sen şaka mısın?

Ben birden fazla ulkede kaza yaptim, birden fazla ulkede arac sahibiyim ve cokca sigorta sirketi ile hem calistim hem de police duzenlettim. Calisma prensiplerini gayet biliyorum.

Kaza yapan insandan o masraflar uzun vadede arttirilmis sigorta primleri ile cikartilir. Kaza gecmisin de tum sigorta sirketlerinde bilinir, bankalarin kredi notu gibi. Baska firmaya yonelsen o da arttirilmis police teklifiyle gelecektir sana. Cok az insan sigorta sirketi ile olan iliskisinde kar eder; genelde zarar edersin. Zaten oyle olmasa sigortacilik meslegi diye bir sey de olmazdi.

Yeterince acikladigimi dusunuyorum, gerisi senin algilama kapasitene kalmis, uzatmayacagim mevzuyu : )

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı