Kutusu açılmış laptop iade edilebilir mi?

Hocam şu an fark ettim ışık sızması da var sanki.

Hocam gecmis olsun sol ust kose fazla sizma var ekran paneli direk sorunlu normal sartlarda ayipli maldan direk degisim veya iade almalisiniz umarim is THH'ye kalmaz surec uzamaz

Hocam gecmis olsun sol ust kose fazla sizma var ekran paneli direk sorunlu normal sartlarda ayipli maldan direk degisim veya iade almalisiniz umarim is THH'ye kalmaz surec uzamaz
Hocam beğenmedim diyerek iade verdim umarım sorun çıkarmaz eğer red verirse tek çare thh mi kalıyor?

paneldeki problem yuzunden servise gidebilir hocam ama inceleme sonucu iade gerceklesir diye düşünüyorum
umarım hocam. depremden dolayı sistemimi kaybetmiştim laptop alayım dedim başıma gelene bak neyse teşekkürler..

Arkadaşlar bugün iade için teslim ettim fakat satıcıya iade için sorduğumda bana şu cevabı verdi. "merhabalar, ürün açılıp kişisel kurulum yapıldığı durumlarda cayma hakkınız kaybolmaktadır. iyi günler dileriz."
Böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar? Bu ne saçma iş.

ek olarak sadece Windows kurmuştum bilgisayara.

Son düzenleme:

Hocam teknorya biraz problemli bir satıcı ama pes etmeyin usteleyin gerekirse simdi iade alamazsam ayipli mal sattiginiz icin THH'ye giderim deyin.

güncelleme

2 günde kargom HB'ye ulasti şu an incelemede sonucu yazacağım

Son düzenleme:
Hocam teknorya biraz problemli bir satıcı ama pes etmeyin usteleyin gerekirse simdi iade alamazsam ayipli mal sattiginiz icin THH'ye giderim deyin.

güncelleme

2 günde kargom HB'ye ulasti şu an incelemede sonucu yazacağım
Hocam sizde mi iade verdiniz? Detayları yazar mısınız?

Hocam sizde mi iade verdiniz? Detayları yazar mısınız?
evet hocam benim satici hepsiburada bugun ellerine iade ulasti suan incelemede.kolay iade urunu begenmedim sectim aciklamaya da 14 gunluk cayma hakkimi kullanmak istiyorum yazdim.urunu yollarken freedosa cevirip yollamistim.

evet hocam benim satici hepsiburada bugun ellerine iade ulasti suan incelemede.kolay iade urunu begenmedim sectim aciklamaya da 14 gunluk cayma hakkimi kullanmak istiyorum yazdim.urunu yollarken freedosa cevirip yollamistim.
Hocam ben windowslu yolladım freedos yapmaya kalkışmak istemedim. Bu yüzden sıkıntı çıkmaz umarım. İçine program yüklenmişse iade hakkınız yanar falan dendi ama freedos hale çevrilebileceği için zaten bu madde alakasız geldi.

hocam çıkmaması lazım bahane ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…