Just a Minute
Hectopat
Daha fazla
@Hakan_SS bir miktar pahalı olsun sıfır olsun. 150-200 TL için ikinci el alınmaz.
350TL fark için neden bu kadar pahalı bir şeyi kutusuz 2. el alıyorsunuz ki?
@Hakan_SS hocam 0 almanız daha mantıklı bence, özellikle GittiGidiyor'dan alışveriş yapmanızı önermem. 100-200 Lira daha pahalı olsun ama 0 ve satıcısı düzgün olsun, bence Hepsiburada'dan alın.
Arkadaşlar tray işlemciler sıfırdır, niye adamın kafasını karıştırıyorsunuz. İlanda 2. el diye özellikle belirtildiyse görmemişim kusura bakmayın ama böyle bir ibare yoksa sırf tray diye 2. el demeniz yanlış.
Tray diye değil adınıza fatura yok diye ikinci el sandım. Bence fatura muhabbeti için değmez, zaten 2650TL olmuş normal hali ile aynı fiyat neredeyse.
Hocam Gittigidiyordan bir arkadaşım bu şekilde işlemci almıştı, biliyorum 0 olduklarını ama o işlemci problemli çıkmıştı ve ne yaparsak yapalım iade edemedik. Ben bu yüzden Tray işlemcilerden sakınıyorum.Arkadaşlar tray işlemciler sıfırdır, niye adamın kafasını karıştırıyorsunuz. İlanda 2. el diye özellikle belirtildiyse görmemişim kusura bakmayın ama böyle bir ibare yoksa sırf tray diye 2. el demeniz yanlış.
Anakart modeline göre değişir aslında BIOS'tan açılıyor. Benim ASUS anakartım var ve BIOS'ta arama kısmına "Core Performance" yazınca direkt çıkıyor. Başka model bir anakartınız var ise internetten "CPB açma" tarzında başlıklar ile video vs. bulabilirsiniz.Usta dediğin CPB ayarını nasıl açıyoruz?
Anakart modeline göre değişir aslında BIOS'tan açılıyor. Benim ASUS anakartım var ve BIOS'ta arama kısmına "Core performance" yazınca direkt çıkıyor. Başka model bir anakartınız var ise internetten "CPB açma" tarzında başlıklar ile video vs. bulabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.